2777
2789

حدود چهار ماهه که عقد کردم شوهرم خیلی عصبی و بداخلاقه و منم خیلی حساس توی این چهار ماه همش بحث بوده و قهر البته بی احترامی بهم نمیکنه فقط خیلی تنده با خودم میگم ما توی دوران عقد این مدلی هستیم پس فردا که رفتیم زیر یه سقف دیگه چه جوری بشه جای من بودین چیکار میکردین 

۱۸سال پیش دوران عقد بود ، مدام دعوا داشتیم مدام.

ینی یک لحظم خوش نبودیم .

اونموقع رسم نبود طلاق.

رفتم سرزندگی.

یکسال بعدش بعنوان زن مطلقه نشستم خونه پدرم.

تا نرفتی سرزندگی تمومش کن.

فکر وابستگی و دلبستگیم نکن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی احترامی هم میکنه صبر کن حالا چهار کاهه تازه پله پله خودشو نشون میده تو فقط باید بشدت خودتو تغییر بدی یعنی حساسیتت رو خیلی گمتر کنی گذشت کنی چشم پوشی کنی وگرنه این دعوا کردنا هر دو تون رو از هم متنفر میکنه به مرور زمان 

این دوره برای همینه که طرفتو بشناسی واگه مناسبت نیس باهاش نری زیریه سقف...الان اینجوریه توزندگی مطمئن باش بدترم میشه تازه الان داره سعی میکنه خودشو بهترازاون چیزی که هست نشون بده

منم همسرم همینجور بود،تا پای طلاقم رفتیم اما بازم برگشتیم الان نزدیک به ۱۰ساله . توی این چندسال من با سیاست خودم خییییلی تغییرش دادم، زود عصبی میشه زودم پشیمون میشه . فقط یه چیزی باعث شده که پشیمون بشم اونم بچه هامن.

من خودم بزرگم میتونم اون ساعتی که همسرم عصبی میشه درستش کنم اما بچه چی؟!

بی احترامی هم میکنه صبر کن حالا چهار کاهه تازه پله پله خودشو نشون میده تو فقط باید بشدت خودتو تغییر ...

جلوی اون که حساسیت نشون نمیدم فقط خودم تو تنهایی همش گریه میکنم 😔

جلوی اون که حساسیت نشون نمیدم فقط خودم تو تنهایی همش گریه میکنم 😔

ان شالله بهترین تصمیمو بگیرین

عزیزم توی تاپیک قبلت ب طب اسلامی مراجعه کردی میشه شماره شو بهم بدی

منم همسرم همینجور بود،تا پای طلاقم رفتیم اما بازم برگشتیم الان نزدیک به ۱۰ساله . توی این چندسال من ب ...

اره شوهر منم همینجوره زود پشیمون میشه و میگه دوست دارم ولی دوباره همون رفتار قبل رو داره 

ان شالله بهترین تصمیمو بگیرینعزیزم توی تاپیک قبلت ب طب اسلامی مراجعه کردی میشه شماره شو بهم بدی

باید پیداش کنم پیشنهاد دوستی بدین بعد که پیداش کردم واستون میفرستم