2777
2789
عنوان

بچا دیگه شوهرم منو ب جایی رسونده که راضیم اصلا نباشم

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 68 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با این روشای فمینیستی زنها رو بدبخت کردین زن مظهر نازه و نه آدم جنگ پس باید با ناز و مهربونی نیازشو ...

فمنیست نیستم شما طرف مردایی، گور بابای مردا وظیفه شون برن کار کنن خرج زن و بچه رو بدن چه ادا اطوارها دارن جدیدا مثلا من یه شلوار میخوام بخرم باید دوساعت فک کنم که چی بگم که بهم پول بده برا یه شلوار😶

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

منم خوشحال میشم توضیحات شمارو مبتنی بر "چگونه توسری خور شوهر شویم" رو نشنوم

اره والا همینم مونده ناز شوهرو بکشیم اون اومده خواستگاری ما به زور که زنش نشدیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

فمنیست نیستم شما طرف مردایی، گور بابای مردا وظیفه شون برن کار کنن خرج زن و بچه رو بدن چه ادا اطوارها ...

نه نیازتو بگو 

ولی دلیل نداره بگی از پول کارت یارانه پول بده برم شلوار بخرم 

نکنه بدی به ننت!!!

اللّهم عجّل لولیک الفرج
نه نیازتو بگو ولی دلیل نداره بگی از پول کارت یارانه پول بده برم شلوار بخرم نکنه بدی به ننت!!!

ببین اگه یارانه خودشو بده به مامانش مشکلی نیست خب ولی یارانه زنشو ادم میده به یکی دیگه!!!!!؟؟؟؟اونم بی اجازه؟؟؟؟؟؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره والا همینم مونده ناز شوهرو بکشیم اون اومده خواستگاری ما به زور که زنش نشدیم

این معلومه از اوناییه که هدف خلقتشو تو خدمت به همسر میدونه. وگرنه به قول شما اون مرده و وظیفش تامین کردن زن و بچشه نه مادرش. دیگه این سیاست زنانه چی میگه این وسط. 

ببین اگه یارانه خودشو بده به مامانش مشکلی نیست خب ولی یارانه زنشو ادم میده به یکی دیگه!!!!!؟؟؟؟اونم ...

خرجی کل زندگیشو که نمیده

حالا این چهارصد تومنو نده ، چهارصد تومن از حقوق خودش بده دیگه مشکل حله؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج
الهی بگردم😢💔

دعام کن فقط فردا میرم پیش وکیل

میشه یه صلوات واسه سلامتیم بفرستین.. ویه صلوات هم برای جواب آزمایشام که تا دوهفته دیگه میاد خوب باشه. واونی که تو فکر خودمه. وحدس دکتراس نباشه🥺🥺😔😔🖤🖤

خرجی کل زندگیشو که نمیدهحالا این چهارصد تومنو نده ، چهارصد تومن از حقوق خودش بده دیگه مشکل حله؟

نه حل نیس، ببین ادم وقتی عروسی میکنه وظیف ش درجه اول زنشه بعد بچه حالا اگه پدر نداشته باشه بعد اینا مادرش، الان مادرش شوهر داره پسر مجرد بزرگم داره اونا وظیفشونه خرج مادرشونو بدن ، حالا اگه شوهر اسی خرج زنو بچه شو داد پول موند بازم میتونه بده به مادرش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از ته دلم دعا کردم گلم. ان شاالله همه چی حل بشه بچه هاتم پیش خودت بمونن عزیزم.

ممنون عزیز دلم

میشه یه صلوات واسه سلامتیم بفرستین.. ویه صلوات هم برای جواب آزمایشام که تا دوهفته دیگه میاد خوب باشه. واونی که تو فکر خودمه. وحدس دکتراس نباشه🥺🥺😔😔🖤🖤