بخاطر اینکه بهش گفتم دستمون خالیه چرا کارت رایانمونو میدی دست مامانت مامانت خودش شوهر داره پسر مجرد لارج داره وضعش خوبه اینم برگشت به خانوادم فوش داد سر نونی ک ب من میده منت گذاشت برداشت روبیکامو کلا ازم گرفت همه مخاطبامو مسدود کرد کد ملیمو داد دوستش تا کلا دسترسیمو قطع کنن ب همه جا خانوما خیلی خستم از زندگی شرایط طلاق ندارم
حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉
«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمیشود ! ... تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خرجی کل زندگیشو که نمیدهحالا این چهارصد تومنو نده ، چهارصد تومن از حقوق خودش بده دیگه مشکل حله؟
اره حله میگم عزیزم شوهرم این مدت ک زنش بودم بمن پول نداده اگرم داده کارتشو داده دوباره گرفته یعنی من الان بچم ازم شیر و یچیز دیگه بخواد من الان همراهم پول نیس یعنی اینو چطور میفهمه ک مادره دیگه لازمش میشه ولی اینو نمیفهمه ک زنم با ی بچه لازمش میشه من از راه هایی ک بالاتر گفتین رفتم جوابگو نبود دیگه ب اخر رسیدم 400تومن ک هیچ اگه فقط 10تومن از پولی ک حق منه رو ننش خرج کنه حلالش نمیکنم فقط خدا جوابگو باشه
حق با شماست و شوهرت کارای بدی کرده اما شاید لحن گفتنت جوری بوده سر لج انداختیش.ببخشید ولی وقتی میبین ...
عزیزم بخدا یبار نشستم قشنگ باهاش حرف زدم قانع شد دو سه ماه پول زد کارتم بعد دوباره قطع کرد ولی همین مامانشو ماه ب ماه از رایانم استفاده میکنه و من هزار بار گفتم بازم میگم حلالش نمیکنم چطور از گلوش پایین میره چطور شوهرم میفهمه مادرش نیاز داره من ندارم
🤣🤣🤣واااای من اوایل ازدواجمون شوهر میگفت مامانم اینو نداره اونو نداره بخریم براش، میگفتم خریدی بردی برنگرد خونه بمون شبم بغلش بخواب🤣🤣🤣دیگه ترک کرد این رفتارو
فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐
🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐