بخاطر اینکه بهش گفتم دستمون خالیه چرا کارت رایانمونو میدی دست مامانت مامانت خودش شوهر داره پسر مجرد لارج داره وضعش خوبه اینم برگشت به خانوادم فوش داد سر نونی ک ب من میده منت گذاشت برداشت روبیکامو کلا ازم گرفت همه مخاطبامو مسدود کرد کد ملیمو داد دوستش تا کلا دسترسیمو قطع کنن ب همه جا خانوما خیلی خستم از زندگی شرایط طلاق ندارم
حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انقد آتیش به دل این زن بنده خدا نکن خودش از دست شوهرش ناراحته تو هم بیشتر تحریکش میکنی.درسته که اول ...
اتفاقا آدمایی با تفکرات شما انقدر این مردارو پررو کردین. چرا همش زن باید کوتاه بیاد؟ چرا انقدر سیاست و این کوفت و زهرمارا زن بیچاره باید رعایت کنه؟ میگه پول نمیده برا بچم بيسکوئيت بخرم اخه ادم با چه دلی بیاد از قبل فکر کنه حالا چجوری بگم به حضرت آقا برنخوره یوقت. وظیفشه اول دل این خانومو راضی نگه داره. نمیتونه بیخود کرد ازدواج کرد.
یکی از انگیزه هام کلا برای پولدار شدن همینه. خانومایی که توانایی طلاق ندارن حامیشون بشم و اون شوهررو تا میشه بزنممممم. ان شاالله خدا کمکم کنه یه وسیله بشم برای کمک زنا از دست این شغالا
اتفاقا ارتباط با همسر جور خاصی گفتن لازم داره تا خودشپگو از چشم شوهرش نندازه تا محبت شوهرشو جلب کنه
بیخود کرده شوهر وظیفه شه خرج زنو بده وظیفه میدونی ینی چی اصلا نیاز به گفتن نداره باید بده باید چه پررو کردین مردارو با همین رفتارا یکی تاپیک زده شوهرم خرجی نمیده یکی میگه یارانه مو نمیده یکی میگه چجوری پول بگیرم ازش ، مرده وظیفه شه بده چه با سیاست بگی چه بی سیاست بایددددد بدهههههه ای خدا یذره محکم باشید
فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐