2777
2789
عنوان

بچا دیگه شوهرم منو ب جایی رسونده که راضیم اصلا نباشم

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 69 پست
نه والا خیلی اروم گفتم گفت اون مادرمه زحمتمو کشیده ولی تو نه

بگو مگه این بچه رو از خونه بابام اوردم ؟ مگه بچه ت نیست ، گشنشه ، میفهمی ؟

اون پولی ک دولت میده بهم ، نمیده بدی ننه ت ، من راضی نیستم حالا برو بده ننه ت بخوره و به ریشت بخنده ک داری بچه ت رو زجر میدی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب شد حالا؟بخاطر هشتصد تومن زندگیتو زهر کردی

چقدر بی مطقی اخه شما اقا از زن و بچش میزنه میده به مادرش معلومه که حق داره ناراحت بشه و گله کنه این بی عقلی اقاس که نمیفهمه زندگیشون همینجورم زه ه

اینی که میگی مال ادمای معمولیه نه کسی که از دهن زن و بچه ش بزنه برا مادرش خرج کنه وظیفه ی مرد اول زن ...

اتفاقا ارتباط با همسر جور خاصی گفتن لازم داره 

تا خودشپگو از چشم شوهرش نندازه 

تا محبت شوهرشو جلب کنه

اللّهم عجّل لولیک الفرج
چرا نگم از جلو سوپر مارکت رد میشم دخترم خوراکی میخواد پول ندارم بخرم چرا باید حق ما صرف مامانش بشع

باور کن کسی نمیتونه روزی مس دیک رو بخوره

البته من خودم هم باشم حرص میخورم ولی واقعا به نظرم هر کسی یه روزی داره

فقط لطف خدا
انقد آتیش به دل این زن بنده خدا نکن خودش از دست شوهرش ناراحته تو هم بیشتر تحریکش میکنی.درسته که اول ...

اتفاقا آدمایی با تفکرات شما انقدر این مردارو پررو کردین. چرا همش زن باید کوتاه بیاد؟ چرا انقدر سیاست و این کوفت و زهرمارا زن بیچاره باید رعایت کنه؟ میگه پول نمیده برا بچم بيسکوئيت بخرم اخه ادم با چه دلی بیاد از قبل فکر کنه حالا چجوری بگم به حضرت آقا برنخوره یوقت. وظیفشه اول دل این خانومو راضی نگه داره. نمیتونه بیخود کرد ازدواج کرد. 

چقدر بی مطقی اخه شما اقا از زن و بچش میزنه میده به مادرش معلومه که حق داره ناراحت بشه و گله کنه این ...

اصلنم بی منطق نیستم 

ولی فک کنم حداقل پونزده سال شایدم بیشتر از شما بزرگتر و با تجربه تر باشم.

مرد جماعت وقتی با زبون تلخ باهاش حرف میزنی، فقط تلخیشو میبینه نه حرفو.

پس باید با شیرینی حرف زد تا به حرف گوش بده

اللّهم عجّل لولیک الفرج
یکی اجیر کن حالا واسه منو بزنن نفرت دارم ازش

یکی از انگیزه هام کلا برای پولدار شدن همینه. خانومایی که توانایی طلاق ندارن حامیشون بشم و اون شوهررو تا میشه بزنممممم. ان شاالله خدا کمکم کنه یه وسیله بشم برای کمک زنا از دست این شغالا

اصلنم بی منطق نیستم ولی فک کنم حداقل پونزده سال شایدم بیشتر از شما بزرگتر و با تجربه تر باشم.مرد جما ...

بخدا که اگه این جور مردا بفهمن اینا هیچ وقت ادم نمیشن همیشه نمک نشناس و پررو

اتفاقا ارتباط با همسر جور خاصی گفتن لازم داره تا خودشپگو از چشم شوهرش نندازه تا محبت شوهرشو جلب کنه

بیخود کرده شوهر وظیفه شه خرج زنو بده وظیفه میدونی ینی چی اصلا نیاز به گفتن نداره باید بده باید  چه پررو کردین مردارو با همین رفتارا یکی تاپیک زده شوهرم خرجی نمیده یکی میگه یارانه مو نمیده یکی میگه چجوری پول بگیرم ازش ، مرده وظیفه شه بده چه با سیاست بگی چه بی سیاست بایددددد بدهههههه ای خدا یذره محکم باشید

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

اتفاقا آدمایی با تفکرات شما انقدر این مردارو پررو کردین. چرا همش زن باید کوتاه بیاد؟ چرا انقدر سیاست ...

دخترم مطمئنم مجردی و کم سن 

پس نیازی نمیبینم برای شما توضیح بدم 

خوش باشی

اللّهم عجّل لولیک الفرج
بیخود کرده شوهر وظیفه شه خرج زنو بده وظیفه میدونی ینی چی اصلا نیاز به گفتن نداره باید بده باید چه پ ...

با این روشای فمینیستی زنها رو بدبخت کردین 

زن مظهر نازه و نه آدم جنگ 

پس باید با ناز و مهربونی نیازشو بگه نه با جنگ و تلخی

اللّهم عجّل لولیک الفرج