2777
2789

ساعت سی تومنی اسراف نیست هرکسی اندازه پولش خرج میکنه 

اما رو بیرون ریختن مواد غذایی ریخت و پاش الکی مخالفم و به شدت بدم میاد 

مرسی که از زمین برداشتیش 😅😇  ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

این اسراف ،یا اصراف ،نیست ،ساعت اصلی خریده .

من ببینم یکی ۱۰ نفر مهمان داره ،اما اندازه ۲۵ نفر غذا پخته عصبی میشم ،برکت خدا رو حیف کنه ،بعد که سفره جمع میکرد ،غذاها رو فریز میکرد خب مگه مرض داری زیاد درست میکنی که مثلا چشم شمسی خانم در بیا ؟؟؟دودش تو چشم خودت میره که 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با همین ۳۰ تومن، میشه کلی کتابخونه تجهیز کرد. میشه پول تو جیبی چند ماه یک یتیم رو داد.میشه پول داروی ...

خب اختیار پولشو داره.  این حرفت منطقی نیست

مثل اینه که بگن تو چرا نذری دادی چرا اون کارو نکردی خب اختیار خودشو داره

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

به من ربطی نداره. ولی چرا میاد با پز به من میگه؟ چه انتظاری داره؟ وقتی من این کار رو بد می‌دونم الکی ...

بیشتر حرصتون گرفته انگار

خوشحال باشید از خوشحالی بقیه وگرنه خودتون ضرر میکنید ایشون که با خوشی از کادوش استفاده میکنه و ذوقشو میکنه

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
بخوره. چرا میاد پز میده؟ من چی کار کنم که چند خریده؟

اوه خواهر 

از در که پات بزاری بیرون یه مشت تازه به دوران رسیده پز اموالشون میدن 

اگه بما بخوایم مقابله کنیم روح و روانمون بهم می‌ریزه و بعد بهمون میگن حسود

به من ربطی نداره. ولی چرا میاد با پز به من میگه؟ چه انتظاری داره؟ وقتی من این کار رو بد می‌دونم الکی ...

خب شاید شما حس کردی پز داده

شاید اون خیلی عادی بین حرفاش اینو هم گفته

من خودم تا حالا ساعت 30 میلیونی نخریدم فوق در حد 10 تومن بوده اما میدونم کسی که 30 میده برای ساعت این روتین زندگیشه و پز نداده

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

این اسراف ،یا اصراف ،نیست ،ساعت اصلی خریده .من ببینم یکی ۱۰ نفر مهمان داره ،اما اندازه ۲۵ نفر غذا پخ ...

نمی‌دونم تعریفها فرق می‌کنه. من خودم خرید ساعت رو اسراف می‌دونم چه برسه سی تومنی. چون گوشی همون کار رو برام انجام میده. اختیار مال دیگران رو هم ندارم.

اما برای تولید اون ساعت هم برق و آب مصرف شده. خیلیا الآن تو‌دینا، لباس دست دوم میخرن چون میگن نمی‌خوایم با مصرف‌گرایی بیشتر، به محیط زیست آسیب بزنیم.

خلاصه نظرات فرق می‌کنه.

ولی مشکل من اینه که میاد با پز به من میگه.خب من چی کار کنم؟

تولید ساعت، آب و برق مصرف نمی‌کنه؟ یه عده از آدمها هم هستن که لباس دست دوم میخرن چون نمی‌خوان با مصر ...

دقیقا تو خارج مردم میرن لباس استوک می‌خرن و  اصلا عین خیالشون هم نیست و این کار رو کار خوبی میدونن و راحت دربارش صحبت میکنن 

خب اختیار پولشو داره. این حرفت منطقی نیستمثل اینه که بگن تو چرا نذری دادی چرا اون کارو نکردی خب اخت ...

من نگفتم اون چرا خریده. نظرمو در جواب اونایی گفتم که  میگن ۳۰ تومنی پولی نیست، اسراف نیست. که به نظر من با اون پول چی کار میشه کرد.

مشکلم با اون شخص اینه که میاد جلوی من با افتخار میگه. در حالیکه من از پایه اینجور خریدا رو قبول ندارم. خب باید چه واکنشی داشته باشم؟

خب اختیار پولشو داره. این حرفت منطقی نیستمثل اینه که بگن تو چرا نذری دادی چرا اون کارو نکردی خب اخت ...

من نگفتم اون چرا خریده. نظرمو در جواب اونایی گفتم که  میگن ۳۰ تومنی پولی نیست، اسراف نیست. که به نظر من با اون پول چی کار میشه کرد.

مشکلم با اون شخص اینه که میاد جلوی من با افتخار میگه. در حالیکه من از پایه اینجور خریدا رو قبول ندارم. خب باید چه واکنشی داشته باشم؟