2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بهم بگی چند سالته؟ و کجای زندگی هستی؟ خیلی طولانی میشه بخوام واست طرز فکرمو تشریح کنم نه که لزو ...

عزیزم من مشکلی با پول درآوردن ندارم. هر کسی هم می‌تونه هر جور دلش میخواد خرج کنه. من کاره‌ای نیستم. ولی میتونم نگاه و ارزشهای خودم رو داشته باشم. برای هر پول درآوردنی و هر پول خرج کردنی، کف و سوت نزنم.

مگه برای ساعت های ارزون نمیشه؟ تازه اونا زود خراب میشه باید بندازی دور

نمی‌دونم آماری ندارم که کدوم به محیط زیست و انرژی آسیب بیشتری می‌کنه. ساعت ارزون، ساعت با قیمت مناسب یا ساعت گرون؟

حالا به رخ کشیدن خوب نیست ولی مارک بهتر کارمیکنه و اینقدر زود خراب نمیشه

ولی معمولاً اونایی که مارک میخرن، همنوایی هستن که زود به زود عوض می‌کند و چندتا چندتا میخرن.

به نظرم کسی که میتونه با یکی دوتومن، یه ساعت خوب و معقول بخره اسرافه سی ملیون پول ساعت بده

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

فکر کردم منظورت از اسراف آب و برق و گازه 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

چه لزومی داره مارک خریدن؟چه لزومی داره به رخ کشیدن؟

خب هرکس سلیقه ایه داره و دلش خواسته مارک بخره

و حق اینو داره که بر حسب درآمد و بودجه ای که داره خرید کنه

به نظرم نظردهی بیشتر از این میشه دخالت

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
خب هرکس سلیقه ایه داره و دلش خواسته مارک بخرهو حق اینو داره که بر حسب درآمد و بودجه ای که داره خرید ...

مشکلی نیست. ولی چرا برای من تعریف می‌کنه؟ مگه برای دل من خریده؟ چرا به من گزارش میده؟

فکر کردم منظورت از اسراف آب و برق و گازه

تولید ساعت، آب و برق مصرف نمی‌کنه؟ یه عده از آدمها هم هستن که لباس دست دوم میخرن چون نمی‌خوان با مصرف‌گرایی بیشتر، به محیط زیست آسیب بزنن.

چقدر زشت که آدم برای مال دیگران تعیین تکلیف کنه.

والا کسی برای مال دیگران تعیین تکلیف نکرده. فقط نمی‌دونم اونایی که  آمار مال و منالشون رو به ما میدن، چه انتظاری دارن؟ ما علاقه‌ای نداریم بدونیم چیو چند خریدن.