2777
2789
چون می‌تونه با اون پول کارهای بهتری کنه. کارهای خیر. اگر هم میخواد ساعت بخره، بخره ولی دیگه به نظر م ...

یعنی هرکس با پولی که نتیجه زحمت های خودش بوده ساعت بخره بی فرهنگه 😐پولشه دوست داره آتیشش بزنه .شاید طرف کار خیر هم انجام بده مااز کجا بدونیم ولی بنظرم فضولی کردن تو زندگیه مردم کار خوبی نیست

خوبه عزیزم داشتن خوبه ثروتمند بودن خوبه تلاش کردن و پول درآوردن خوبه انسان بودن و شریف بودن خوبهاینک ...

حالا از کجا فهمیدی دنیای من کوچیکه؟ یا راهم رو گم کردم؟ یا میگم نمیشه. موافقم ثروت و تلاش خیلی خوبه و تا خودت رو نکشی بالا، نمیتونی بقیه رو هم بکشی بالا.

اما به نظرت کسی که دنبال اینه که پز مال و منالشو بده و به رخ بقیه بکشه، به فکر کمک به بقیه است؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله هرکی اختیار پول خودشو داره. سؤال من اینه که نظرتون راجع به کسی که میاد با افتخار اعلام می‌کنه چی ...

آره 

ببین زمان غارنشینی هر کسی که شکار بزرگتری میکرد آدم قوی تری بنظر میومد الان دنیا فرق کرده آدما با توانایی مالیشون سنجیده میشن و اگه کسی چیزی رو با تلاشش بدست بیاره بهش افتخار میکنه

از ضعف بهش نگاه نکن 

متاسفانه آموزه های خانواده و جامعه ما درست نیست 

سعی کن موفق بشی و واسه خودت اهداف مالی بزار حتی اگه سنت کمه به آینده فکر کن و ببین کجا میخوای چی داشته باشی و چطور زندگی کنی و واسش برنامه بریز وقتی پول داشته باشی اینطوری نگاه نمیکنی به قضیه تفکرت راجع به پول رو عوض کن تا زندگیت عوض بشه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
یعنی هرکس با پولی که نتیجه زحمت های خودش بوده ساعت بخره بی فرهنگه 😐پولشه دوست داره آتیشش بزنه .شاید ...

ساعت بخره بی‌فرهنگ نیست. ولی اینکه بیاد اعلام کنه فلان قدر خریدم به نظرم بی‌فرهنگیه.

حالا از کجا فهمیدی دنیای من کوچیکه؟ یا راهم رو گم کردم؟ یا میگم نمیشه. موافقم ثروت و تلاش خیلی خوبه ...

متوجه منظورم نشدی عزیزم 

فرض کن یه خانمی میره خونه مردم کار میکنه و تو ماه ۴میلیون پول درمیاره شوهرم نداره و ۳ تا بچه داره و یه خانم دیگه هم ۳ تا بچه داره و شوهر نداره اما کار نمیکنه و درآمدی نداره تو ۱ میلیون پول رو با تایپ جزوه ۵شب نخوابیدی درآمد داشتی و کفشات کهنه هستن

میری کفش میخری یا به اونا کمک میکنی؟ اگه میخوای کمک کنی به کی پولتو میدی؟ 

آره ببین زمان غارنشینی هر کسی که شکار بزرگتری میکرد آدم قوی تری بنظر میومد الان دنیا فرق کرده آدما ب ...

خب هدفهای مالی خیلی متنوعن.‌ طرف میتونه بگه این سی میلیون رو ساعت میخرم. یا میدم به فلان مدرسه. فلان دانشگاه. فلان بیمارستان. یا سفر. یا قمار. بستگی به علاقه اش داره.

ولی مثلاً وقتی میاد پیش من با افتخار و پز میگه، قضیه فرق می‌کنه.

خب هدفهای مالی خیلی متنوعن.‌ طرف میتونه بگه این سی میلیون رو ساعت میخرم. یا میدم به فلان مدرسه. فلان ...

حتما حس بدی گرفتی از رفتارش و مطمئنا رفتارش درست نبوده که این حس رو داری اما به دل نگیر اون قسمت حرفت که رفتارش فخرفروشی و پز دادن بوده کاملا درست میگی 

اما من اون همه تایپ کردم   که بگم ساعت ۳۰ تومنی زیاد نیست اسراف هم نیست تو هم میتونی بیشترش رو بخری اگه بخوای و اگه دوست داری کار خیر کنی باید خیلی پول در بیاری شروع کن مسیرت رو 

خب یعنی از ساعت ارزونتر نمی‌توانست استفاده کنه؟

این قیمت برای ساعت های مارک،قیمت معقولیه و بستگی به طرف داره که انتخابش چی باشه 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
متوجه منظورم نشدی عزیزم فرض کن یه خانمی میره خونه مردم کار میکنه و تو ماه ۴میلیون پول درمیاره شوهرم ...

کفش کهنه رو با ساعت ۳۰ تومنی مقایسه می‌کنی؟ ساعت ۳۰ تومنی جزو ضروریاته؟

من اگر کفش هم بخرم نمی‌رم یه کفش گرون بخرم و جلوی اون دوتا خانم پز بدم.

بعد از کجا میدونید اون شخص اون پول رو با زحمت به دست آورده؟ خیلی‌ها هستن که خیلی بیشتر عرق می‌ریزن و کار میکنن ولی یک‌دهم اون شخص درآمد دارن.

کفش کهنه رو با ساعت ۳۰ تومنی مقایسه می‌کنی؟ ساعت ۳۰ تومنی جزو ضروریاته؟من اگر کفش هم بخرم نمی‌رم یه ...

میشه بهم بگی چند سالته؟ و کجای زندگی هستی؟ خیلی طولانی میشه بخوام واست طرز فکرمو تشریح کنم نه که لزوما درست باشه اما طرز تفکرم با شما فرق داره و به دنیا یه جور دیگه نگاه میکنم

معیار پول درآوردن عرق ریختن نیست جانم درست تلاش کردنه 

دکتر هولاکویی رو میشناسی؟ واسه شروع حرفاش در مورد زندگی و موفقیت رو گوش بده

حتما حس بدی گرفتی از رفتارش و مطمئنا رفتارش درست نبوده که این حس رو داری اما به دل نگیر اون قسمت حرف ...

ممنونم عزیزم که نظرتو بهم گفتی. اما در مورد ساعت ۳۰ تومنی، من متفاوت فکر میکنم. در جامعه‌ای که مردم سال به سال گوشت نمی‌خورند و کار آدم با ساعت ارزونتر و حتی بدون ساعت و با گوشی راه میفته، به نظرم اسرافه.

من رو این چیزا حساس نیستم چون پول خودشه شاید اینقدر داره که ۳۰ تومن برای ساعت میده من بیشتر رو مصرف آب اینا حساسم یا غذا بیش از حد مثلا برای دونفر میز ۱۰ نفره پر میکنن اینا