2777
2789
۳۰ تومن واقعا پولی نیست با همین ۳۰ تومن ایران تو خارج از کشور نمیتونی چیزی بخری خارجی ها میرن چندمیل ...

با همین ۳۰ تومن، میشه کلی کتابخونه تجهیز کرد. 

میشه پول تو جیبی چند ماه یک یتیم رو داد.

میشه پول داروی چندتا بیمار رو داد.

و خیلی کارای دیگه.

خب حتما خوشحال بود بهتون گفته میخوای برو بزنش

شما اینجا من رو نزنی، من اونو نمی‌زنم.

خب الآن یکی بیاد با خوشحالی به شما بگه من رفتم مواد زدم یا هر کاری که از نظر شما اشتباهه ولی اون آدم بهش افتخار می‌کنه، چی کار می‌کنی؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با همین ۳۰ تومن، میشه کلی کتابخونه تجهیز کرد. میشه پول تو جیبی چند ماه یک یتیم رو داد.میشه پول داروی ...

بنظر من حال خوب خودت مهمتر از بقیه است از کجا می‌دونی ب فقیرا کمک نمیکنن اونایی ک به قول شما ساعت گرون میخرن

شما اینجا من رو نزنی، من اونو نمی‌زنم.خب الآن یکی بیاد با خوشحالی به شما بگه من رفتم مواد زدم یا هر ...

هیچی چون معمولا با خرید کردن بقیه خوشحال میشم نمیام براش تاپیک بزنم 😂 یا از استفاده همون مواد هم حتما حس خوبی گرفته دیگه ب من ربطی نداره،، اما کلا خریدن اصلا ربطی به استفاده از مواد نداره 

فرق کسی‌ که از خوشحالی بهت میگه با کسی که داره برای به رخ کشیدن میگه مشخصه.

خب واکنشی نشون نده شاید حس می‌کنه شما حسودی کردین اینارو بهت میگه ،،اما  درحالی ک شما علاقه ای ب شنیدن این حرفا ندارین 

بنظر من حال خوب خودت مهمتر از بقیه است از کجا می‌دونی ب فقیرا کمک نمیکنن اونایی ک به قول شما ساعت گر ...

من کاری با بقیه ندارم. شما نظر من رو به چالش کشیدید. میگید چرا فکر میکنی گرونه و پولی نیست. دارم نظر خودم رو توضیح میدم.

من کاری با بقیه ندارم. شما نظر من رو به چالش کشیدید. میگید چرا فکر میکنی گرونه و پولی نیست. دارم نظر ...

نظرات متفاوته شخصیت ها هم متفاوته اون شخص حتما دوستداره خرج کنه و ب بقیه ام هم بگه ما چی میتونیم بگیم ؟

نظرات متفاوته شخصیت ها هم متفاوته اون شخص حتما دوستداره خرج کنه و ب بقیه ام هم بگه ما چی میتونیم بگی ...

اُکی. پس شما چیزی نمی‌گی. همین، میخواستم واکنش و نظر آدمهای مختلف رو بدونم.

فکر میکنید برای ساخت اون ساعت انرژی و آب زیادی مصرف نشده؟

ولمون کن بابا اگه اینجوریه غذا هم نخور،هندوانه هم نخور چون آب زیادی صرف شده براش،برای تولید بنزین خیلی بیشتر از مبلغی که میدیم خرج شده دیگه سوار ماشین نشو

ولمون کن بابا اگه اینجوریه غذا هم نخور،هندوانه هم نخور چون آب زیادی صرف شده براش،برای تولید بنزین خی ...

خب این استدلال خودت بود. مگه نمی‌گی مصرف آب برات مهمه؟ این حرفا رو باید به خودت بزنی.

فرق کسی‌ که از خوشحالی بهت میگه با کسی که داره برای به رخ کشیدن میگه مشخصه.

اگه میخواد به رخ بکشد هیچ واکنشی نشون نمی‌دن چون واکنش نشون بدم اونوقت اون خوشحال میشه که تونست حرص منو در بیاره