2777
2789
عنوان

مادرشوهرم پسرمو لجباز و لوس بار آورده مثل دختراش

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 103 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی همه چی باهم میخوای نمیشه که میخوای پرستار نگیری شوهرت از راه به در نشه میخوای حتما سرکارت بری می ...

حق با توعه از اول نباید بچه دار میشدم تا این مشکلات برام پیش نیاد

حق با توعه از اول نباید بچه دار میشدم تا این مشکلات برام پیش نیاد

مادر خودت نزدیک نیست بچه رو بزاری پیشش 

اما بچه‌ها تو این سن لجباز میشن 

سر به سرش نزار بگو باشه مامان شما درس میگی 

به اینم فکر کن ولی‌بچه  که بزرگ بشه به تو دیگه احساس و دلبستگی زیادی نخواهد داشت و عمه‌هاشو بیشتر دوست‌داره و اولویتن..پسردایی همسرم بیشتر پیش عمه‌هاش و مامان‌بزرگش بزرگ شد الان که بزرگ شده و زن گرفته کلا تو تمام مراسمات ازدواجش اول عمه‌هاش..الان با زنش فقط با عمه‌هاش مسافرت میره و وقت میگذرونه خیلی کم به مامانش سر میزنه

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
به اینم فکر کنم ولی که بزرگ بشه به تو دیگه احساس و دلبستگی زیادی نخواهد داشت و عمه‌هاشو بیشتر دوست‌د ...

منم از این میترسم چون معلومه اونارو بیشتر دوست داره شوهرمم تقصیر میندازه گردن من که وقت نمیزاری برای بچه

عزیزم‌ هرکس یه ارزشی داره تو زندگیش... و اولویت هایی ...

می‌دونم ممکنه دلگیر بشی ولی درحال حاضر اولویت تو کاره ...

پس تنها چیزی که میتونم بگم همدلی باهاته که درک می‌کنم حس بدیه بچه آدم طوری رفتار کنه انگار بقیه مهم تر از مادرش هستن.

ولی چون نمی‌تونی بین کار و بچه داری، بچه‌داری رو انتخاب کنی در نهایت فقط می‌تونی خودتو با این آروم کنی که برای آینده بهترش تلاش می‌کنی. هرچند ارزش من بچه داریه تو این جور مواقع 

به دنبال وارستگی 
شغلم خیلی خوبه جدیدا ترفیع گرفتم همه فامیل و آشناها از حسادت دارن می ترکن نمیتونم ولش کنم به خاطر بچ ...

من مخالف اینم که کارتون اگر خوبه ول کنید 

یک پرستار یا یک مراقب خوب نیاز هست که کاملا قابل اعتماد باشه 

اما این حرفی هم که زدید فامیل و اشنا دارن از حسادت میترکن خیلی برام عجیب بود

فک کن شما خدایی نکرده سر همین موضوع دچار مشکل شدی و زندگیت داشت خراب میشد 

یعنی زندگی خودت خراب کنی سر اینکه بقیه فامیل و اشنا تو حسرت کارت بمونن و از حسودی بترکن؟؟

به چه قیمت

عزیزم اشتباه بوده کارت خانوادش چه کاره هستندزندگی مشترک تو وهمسرت هست خونتون نزدیک خانواده همسر هست؟

یه خیابون فاصله داریم مقصر شوهرمه شیوه مادری منو قبول نداره

منم از این میترسم چون معلومه اونارو بیشتر دوست داره شوهرمم تقصیر میندازه گردن من که وقت نمیزاری برای ...

بچه‌ها با هرکس که بیشتر محبت کنن و وقت بذارن براشون رابطه نزدیک تری دارن.

به دنبال وارستگی 
یه خیابون فاصله داریم مقصر شوهرمه شیوه مادری منو قبول نداره

سعی کن کم کم همسرت رو جذب خودت کنی 

احتمالا ساعت کاری بالایی در محل کارت مشغولی 

مشخصه خیلی دل بهت نمیده و حرف بقیه ناخوداگاه تو ذهنش میمونه