2777
2789
عنوان

مادرشوهرم پسرمو لجباز و لوس بار آورده مثل دختراش

| مشاهده متن کامل بحث + 1979 بازدید | 103 پست
اگه به من باشه یک ثانیه ام نمیگذارمش پیش اون شوهرم اصرار میکنه

خب پرستار هم همینه

شما که نمیدونی اون پرستار اخلاقش چطوریه و چطور پسرتو تربیت میکنه.

باز این مادرشوهرته میدونی به خاطر علاقه به نوه ش باهاش مهربونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین هفت صفحه رو خوندم

مادرشوهرت تقصیری نداره اون داره وظیفه شمارو انجام میده و پسرت به عنوان مادر اونو پذیرفته بالاخره مادری نیاز به صبر و حوصله داره که شما نداری...

همسرتم حق داره و حرفاش منطقیه چون شما به خاطر نداشتن حوصله با بچه دعوا میکنی بهش قرص خواب میدی...اینا درست نیست...

از اونجا که دلت نمیخواد به هیچ عنوان وضعیت شغلیت رو از دست بدی و از همه چی برات مهم تره...به نظرم باید تحمل کنی مادربزرگ حداقل این نکته مثبت رو داره که بچه رو قلبا دوست داره مثل پرستار به خاطر پول اینکارو نمیکنه...

دوشیفت مهد بودن هم واقعا سخته برای بچه ...نهایت ۴ ساعت مهد خوبه برای بچه

بچه نمیخواستم به اصرار خانوادش بچه دار شدم شغلم طوریه که اعصاب نگهداری بچه ندارم

خب پس تمومش کن

ن حوصله بچه داری ن میخای اونا بزرگش کنن!

شما در برابر بچت مسئولی تا بچت کلا کنارت نذاته استعفا بده خودت بزرگش کن

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
خونه اونا نفرست.بشین خونه خودت بزرگش کن.غیبت مادر شوهرم نکن.تسبیحم کو.وووووووو😂

والا

ن جانم تسبیح چرا حرف حقو‌گفتی

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
اره پرستار مسن خوبه چون روی شوهرم حساسم دوست ندارم جوان باشه

تو هم شوهرتو از دست میدی هم بچه خیالت راحت

عزیزم‌ببخشیدا منم باشم به اونا پناه میبرم، شما کجا دارید در حقش مادری میکنید،.اگر واقعا تربیتش براتو ...

شربت خواب اورم بدی به بچه 

هرچی جلوتر رفت بیشتر تعجب کردم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)