2777
2789
عنوان

لطفن بدون تعصب جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 130 پست

دیگه داداش ها اگر تو زندگیشون همه چیز اوکی هست و کم نمیزارن نباید به خانومشون میگفتن 

ترجیحا خود دختر خانوم هم اگر نیاز مالی نداره به داداشا بگه دستشون درد نکنه و خرج زندگی خودشون بکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر توی زندگی عروس ها خللی وارد نمیشه خب بی انصافیمن حساس نیستمولی عروسها رو هم کاملا درک میکنم

نه داداشا هر سه تا پر درامدن 

و عر موقع که لنگ هم بودن خواهره بهشون کمک هم می کنه 

ولی مثلن چند برابر پولوبهش برگردوندن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

من خودم داداش ندارم بخوام بی تعصب جواب بدم میگم که قبل ازدواج اگه پول میدادن قضیه فرق داره. الان داداشا ازدواج کردن زن و بچه دارن. دختره هم خودش دستش تو جیبشه بهتره عزت نفس خودش رو حفظ کنه و دیگه پول نگیره 

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

بنظرم بهتره بخاطر آرامش زندگی برادراش با برادراش صحبت کنه و کلا دیگه پولی بین شون رد و بدل نشه

ولی بخوایم منطقی نگاه کنیم هم به زن شون میرسن همبه خواهرشون پس جای گله و گلایه نیست

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)

دیگ خودتون جواب رو دادید عزیزم 

عروسا شکارن

ارزش نداره توی زندگی هر سه برادر جنگ راه بیوفته

حالا قضاوتش با خداست ک ایا نیاز دارن واقعا یا ن

و اصلا منظور از نیاز چیه

شاید اون خانم میگه من زنتم اگر ۷ تومن داری به من بده طلا بخرم

از اونجایی ک دختر خانم شاغلن

مادر پدر هم زنده هستن

بهتره داستان پول تو جیبی دادنه به پیشنهاد خود دختر توی مجلسی چیزی ک عروسا باشن قطع بشه 

و به خود عروسا داده بشه

فقط مناسبت ها مثل روز دختر و .... کادو بگیره

آره عروس ها خیلی حق دارند

چون اون پول حق همسرشون هست و حتما یه خللی بوده که اعتراضش ن در آمده بعد هم هرچی پول بیشتر رفاه هم بیشتر

اصلا شاید عروسای بخوان همین پول رو پس انداز کنن

اصلا قشنگ نیس

حالا پدر و مادر اوکی تره ولی خواهر.... 

اونم کسی که خودش درآمد داره

واقعا بی انصافیه

نه داداشا هر سه تا پر درامدن و عر موقع که لنگ هم بودن خواهره بهشون کمک هم می کنه ولی مثلن چند برابر ...

من باشم توی این روابط خانواده همسرم دخالت نمیکنم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

نه داداشا هر سه تا پر درامدن و عر موقع که لنگ هم بودن خواهره بهشون کمک هم می کنه ولی مثلن چند برابر ...

چه پر درامدیه که لنگ پولم میشن؟! اگه به اون حد میرسن تو زندگی که پولدار نیستن و دارن از زندگی خودشون میزنن و اصلا درست نیست

بهتره از برادرهاش پول نگیره

چرا 

اینقدر داند برادر ها بالاست اصلن این پول خللی وارد نمی کنه 

و اینکه خود برادرا نی خوان بدن و 

گاهی گفته دیگه ندید و حتی سر این موضوع. اداشا قهر‌کردن باهاش 

و روزی خواهره خیلی حساسن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...