2777
2789

۱۹ سالمه من اصلا قصد ازدواج ندارم شرایطشم ندارم سنم کمه و.... اصلا الان به دنبال پیشرفت خودمم نه کس دیگه اصلا دلم نمیخواد وارد رابطه بشم ولی فکرش از ذهنم بیرون نمیره چیکار کنم چون یکی از اشناهاش هر دفعه که میبینم هرچی سعی کرده بودم فراموش کنم تازه میشه شما جای من بودید چیکار میکردید 

منظورت اینه ک کراشی رو طرف و اشناهاش یادش میندازتت؟

کراشم منظورم اینه یکی از آشناهامونه هر از گاهی میبینمش و هی حالم بدتر میصه نمیبینمشم تو ذهنمه ها ولی میبینمش حالم خیلی بدتر میشه و گیر کردم چیکار کنم من

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب نظرت اگه ابراز علاقه کنی نظرش چیه قبول میکنه ؟

اگه قبولم کنه چی بهش بگم من هنوز شرایطش ندارم شاغل نشدم ماشین و... ندارم باید اول اینا رو تامین کنم تاکی منتظر بمونه نمیشه که درسته من دخترم ولی بدون داشتن هیچ کدوم از اینا ازدواج کردنم نتیجه خوبی نمیده چون اول باید اینا رو داشته باشم

سخته ولی چاره ای نیست تلاش میکنم برا اهدافم اگر تا اون موقع ازدواج نکرد میگم ‌ولی سخته اما واقعا راه ...

به نظرم ادم عاقلی هستین ک همچین فکری رو دارین و گر ن کسه دیگه ای بود خودشو میخاس بچسبونه ب طرف