2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه جداشیم برو ازدواج کن

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 74 پست
من شوهرمو با دنیا عوض نمیکنم با عشق ازدواج کردیم ولی این بچه دار نشدن هرماع داره عذابمون میده

اگه خیلی وضع مالیت خوب نیست زیاد اصرار نکن بچه بیاره شاید واقعا قسمت نیست خدا خودش بهتر میدونی فعلا دوتا باهم کار کنید پول جمع کنید زندگیتون سر و سامان بدین به امید خدا بچه دار هم میشید

امید دارم خودمون بچه دار بشیم اینو گذاشتیم اخرین راه، دلم میخواد خودم حاملگی رو تجربه کنم

ایشالا عزیزم🤲🏻

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه تهرانی برو رویان پیش دکتر محمد علی صدیق گیلانی ب احتمال زیاد ایشاله نتیجه میگیرید استادیه برای خ ...

مشکل اینه تهران نیستم راهمم دوره نمیتونم هی بیام و برم اکه تهران بودم شاید تا الان بچم بغلم بود

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
میدونی حرف دیگران ادمو عذاب میده اگه بزارن ادم به حال خودش باشه این همه عجله نمیکنه ادم اینقدر استرس ...

حرف مردم همیشه هست ، باید دایورت کنی فقط

به منم کم گیر ندادن برای ازدواج نکردنم

دخترای همسن من توی فامیل ازدواج کردن ، البته اونا زود ازدواج کردن برای من هنوز دیر نیست ولی بابتش کم حرف نشنیدم 

چند باری که گفتم این تصیمیم خیلی شخصیه دیگه کسی زیاد به پر و پام نمیپیچه 

بچه هم همینه، خواهر منم کم حرف نشنید 

باز الان یه سریا بهش میگن دومی رو بیار😂 بابا همون اولی هم معجزه بود 

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟🤗
همسایه رو به رویی ما یه بچه به سرپرستی گرفتن انقد شیرینه رابطشونم خوبه با هم

از بهزیستی گرفتن؟؟ به منو شوهرم نمیدن

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
اگه خیلی وضع مالیت خوب نیست زیاد اصرار نکن بچه بیاره شاید واقعا قسمت نیست خدا خودش بهتر میدونی فعلا ...

وضع مالیمون خوبه عالی نیست ولی خوبه شوهرم شغل ازاد داره دولتی هم داره، ایوی اف چون یهو مثلا 100 تومن میخواد الان نداریم وگرنه مشکلی از لحاظ مالی نداریم که نتونیم بچه دار بشیم بخاطرش

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
تو استانمون یه بار انجام دادیم جنین ضعیف تشکیل شد دکتر میگفت برید تهران، هزینه اش زیاده الان نداریم ...

باشه عزیزم حالا ندارین 

بعدها پول دستتون میاد .

امیدتونو از دست ندید ‌

کلی راه هست .

بمون پای شوهرت اتفاقا این شوهر در آینده خیلی زیاد قدرت رو می‌دونه .

بهش بگو من خودت رو می‌خوام خدا اگه صلاح دونست بهمون بچه میده نداد بچه از پرورشگاه میاریم .

صواب هم داره یکمم بگذره عین بچت عزیز میشه

حرف مردم همیشه هست ، باید دایورت کنی فقطبه منم کم گیر ندادن برای ازدواج نکردنمدخترای همسن من توی فام ...

عزیزم انشالله که. خدا یه شوهر خوب سر راهت قرار میده و خوشبحت میشی، خداا بچه خواهرت رو هم حفظ کنه انشالله معجزه واسه ماهم پیش بیاد

عزیزم اگه واقعا عاشقش  همسرت هستی بهش بفهمون که اگه هرگز بچه دار هم نشه تو باهاش هستی و خیالشو راحت کن چون استرس خودش کارو واستون سخت تر می‌کنه ، یه مدت بی خیال شید و زندگی عادی تون رو سپری کنید نذر حضرت علی اصغر کن ازش بخواه   دست رد به سینت نمیزنه اگه از قلبت اعتقاد داشته باشی، دیدم که بهت میکم.

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
شوهرم خیلی خوبه من 26 سالمه هنوز همش امید دارم بالاخره بهش دلم میخواد خودم مادر دشن رو تجربه کنم

کرمان دوتا دکتر خانم هست کارشون عالیه فامیلمون مشکل داشت بعداز 18سال بچه دارشد

وضع مالیمون خوبه عالی نیست ولی خوبه شوهرم شغل ازاد داره دولتی هم داره، ایوی اف چون یهو مثلا 100 تومن ...

خوب اخه بارداری زایمان و بعد به دنیا اومدن هم هزینه های زیادی داره بیشتر از۱۰۰ میشه به خاطر همین میگم شکر خدا که وضع مالیتون خوبه ولی انشالله بهتر بشه چون دو سال پیش یه خانم دیدم انجام داد بیشتز از ۱۰۰ تومن خرج کرد برا همین میگم فعلا پول جمع کن بعد انشالله اقدام فعلا خوش بگذرون با همسرت سفر برو به امید خدا وقت بچه که بشه به دنیا میاد