2777
2789
اینم هفته ای ۴ بار بره خونه داداشش و زنشم خسته و کوفته از سرکار بیاد حوصله مهمون نداشته باشه بازم هم ...

ادم هرچقدر خسته باشه نباید ب مهمون بی احترامی کنه 

البته فرهنگ هرکسی فرق داره بکی بی حرمتی میکنه یکی نه

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیم من  ب شخصه نمیتونم قصاوت کنم کی مقصر ولی  شماهم  مشخصه زیادی پشت داداشتو میگیری و وانمود میکنی که همه زن داداشتو مقصر بدونن درکل هر دو مقصرن  داداشت نباید جلو مهمون اون برخوردو میکرد

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

ادم هرچقدر خسته باشه نباید ب مهمون بی احترامی کنه البته فرهنگ هرکسی فرق داره بکی بی حرمتی میکنه یکی ...

نمیدونم تو فرهنگ ما تاحالا کسی نبوده هفته ای ۴ بار خودشو بندازه رو زندگی مردم که ببینم بهش بی حرمتی میشه یا نه حرمت هرکس دست خودشه 

یعنی چی آدم تو خونه خودش نمیتونه یکم استراحت کنه یکم درک و شعور بد چیزی نیست مردا هم آدمن به خدا

میتونه بعد اینکه اونا رفتن استراحت کنه با دو سه ساعت نخوابیدن چیزی نمیشه باور کنین

ولی بی احترامی به مهمان خیلی بده هر چقدرم بی درکو شعور باشن

وقتی زنگ میزنی خونه یکی جواب نمیدن حتما خونه نیستن بعد باز شما میری خونش؟

نه نمیرم ولی منم گفتم اون قسمت رفتار داداشتون درست نبوده ک جلو مهموناش زنشو انداخته بیرون قبول کنید هردو اشتباه کردن و الان داداشتون بهتر بره دلجویی همسرش و مسئله رو بین همدیگه حل کنن 

بهترین اتفاق زندگیمید👨‍👩‍👦
عزیم من ب شخصه نمیتونم قصاوت کنم کی مقصر ولی شماهم مشخصه زیادی پشت داداشتو میگیری و وانمود میکنی ...

من طرف کسی رو نمیگیرم خواهرشم حتی گفته خب چرا پیام دادی ناراحت نشدن اونا حتی داداشم درک کردن اونم گفته دوست داشتم خواستم حرصش در بیارم

زن داداشم یکم کرم ریخته وقتی شدهرت حالش خ ب نیست چرا یواشکی پیام میدی که بیان

اگه زنداداشت داداشتو اذیت کرده باشه ک قضیه فرق میکنه

عزیم من ب شخصه نمیتونم قصاوت کنم کی مقصر ولی شماهم مشخصه زیادی پشت داداشتو میگیری و وانمود میکنی ...

والا اینا صاحبخونه ان مهمون ماهی یکبار دو هفته یکبار نه هفته ای سه شب

میتونه بعد اینکه اونا رفتن استراحت کنه با دو سه ساعت نخوابیدن چیزی نمیشه باور کنینولی بی احترامی به ...

داداشم خیلی مهمون نوازه خوش خلقه مثل اینکه اون روز خیلی فشار روش بوده اینم که رفته تو اتاق گفته خودت میدونی یهو از عصبانیت منفجر شده

میگه رفت تو اتاق درم بست گفت پذیرایی رو خودت میدونی از اتاق کشیدنش بیرون انداخته بیرون

من حقو به برادرت میدم که ناراحت باشه ولی این رفتار اصلا در شان یه آدم نیست میتونست محترمانه تر اعتراضشو حتی نشون بده

❤️Mehrsa❤️ 

زنداداشتون نباید دعوت میکرده حاام که اومدن باید میفته تو برو بخواب نه اینکه پذیراییم بندازه گردنش

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور