شه_بانو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 1466 عنوان رشتم بازار کار خوبی داره مامانم گیر داده کنکور فرهنگان 271 بازدید | 43 پست ثبت نام کنمچیکار کنم؟🥲نمیخوام ناراحت بشه میگه نیووردیم نیوردی حداقل شانستو امتحان کن..میگه امسال خیلی نیرو معلم میخواناز طرفی کنکور شده واسم تِروما..واسم سخته دوباره برم سرجلسه کنکوردرثانی اصلااا ادمی نیستم که برم فرهنگیان و اصلا هوشم نمیاد جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇 دیروز | 16:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شه_بانو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 1466 نرو وقتی آدمش نیستی اون بعدن درکت میکنه هر سال داره بهم میگه جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇
بارون_بهار_شیراز عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 43529 رشته خودت چیه؟ هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦♀️
شه_بانو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 1466 حرفشو گوش کن ضرر نمیکنی!تجربه مشابه دارم منم همینو میگماز طرفی دست و دلمم نمیکشه برم ثبت نام کنم هی عقب میندازمخودش عاشق فرهنگیانع حتی این رشته ای هم که الان دارم میخونم هی میگه تهش به معلمی اگه ختم میشد خیلی خوب بوددردسر نداشت صبح میرفتی شب برمیگشتی جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇
شه_بانو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 1466 منم همینو میگماز طرفی دست و دلمم نمیکشه برم ثبت نام کنم هی عقب میندازمخودش عاشق فرهنگیانع حتی این رش ... *ظهر جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇
باحتسیز عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 2536 وای بیخال همه ننه باباها توطول عمرشون یه بار به بچشون گفتن حداقل که برو فرهنگیان انگار فرهنگیان چه خبره
شه_بانو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 1466 اون رشتت چیه نمیتونم دقیق بگم شناسایی میشممهندسی یکی از رشته های تاپ و میخوندم جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇
شه_بانو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 1466 رشتت چیست دانشجوی مهندسی اَمدقیق نمیتونم بگم جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇
باحتسیز عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 2536 یعنی چی مگ چی میشهواس راضی کردن بقیه کاری رو انجام بده که دوست نداره؟اشتباه محض
بوی_نم_بارون_ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 3343 اگه رشتت رو دوست داری و البته آینده داره تغییر نده همین که قراره با حال خوب بری سر کار خیلی خوبه حداقل 30 سال قراره با لذت بری پول در بیاری ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀ ما دوباره سبز خواهیم شد🌱 لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚