2777
2789
عنوان

رشتم بازار کار خوبی داره مامانم گیر داده کنکور فرهنگان

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 43 پست
فکر کن هر سال یه کتاب بگیری دستت همونو از اول درس بدی بعد بچه ها هم بگن یاد نگرفتیم 🫠

من اصلااا اعصاب بچه ندارم بعد مامانم بهم میگه مجبوری انقد مشتق و انتگرال بخونی بیا برو فرهنگیان درسا بچه کلاس اولیا رو نشونشون میدن رو هوا ۲۰ میگیری😐

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حال داری😂

نه واقعا فقط میخوام نارات نشه ببینه من اخرین تلاشمم واسه ارزوی دیرینه اش کردم اما هیچی بع هیچی

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

سلام خواهش می کنم اگر فرهنگیان علاقه دارید انتخاب کنید تا فردا پس فردا از این معلمای بی شوق که اصلا ...

سلام عزیزم

مطمئن باش من قبولم بشم نمیرم چون رشته ی خودمو بشدت دوسش دارم

برو سر جلسه بخواب بعدشم بگو قبول نشدم راحت شی دیگه

😂😂اره اینم خوبه

اگر معماری میخونی بیخیال شو فرهنگیان بهتره ولی علاقه هم بسیار مهمه علاقه ب تدریس و تحمل شاگرد

نه معماری نیست

اصلا مگه معماری تاپه؟!!

خودشون معتقدن تاپه هر کس رشته خودش رو تاپ میدونه مخصوصا وقتی یکی دو ترم میخونه الان شما فکر نمیکنی ر ...

نمیدونم والا

خب من براساس شواهد گفتم که تو رشته های شاخه ی ریاضی رشته ی من جزو رشته های تاپه

بعدم نگفتم فقط رشته ی من تاپه گفتم جزو تاپاست

نمیدونم والاخب من براساس شواهد گفتم که تو رشته های شاخه ی ریاضی رشته ی من جزو رشته های تاپهبعدم نگفت ...

متوجه منظورت شدم 

میگم به هر حال هر این خصوصیت هست...

ولی به نظر من رشته معماری تاپ نیست با اینکه خودم معماری خوندم 

متوجه منظورت شدم میگم به هر حال هر این خصوصیت هست...ولی به نظر من رشته معماری تاپ نیست با اینکه خودم ...

من واقعا قصد توهین یا جسارت و تمسخر نداشتم من فقط نظرمو گفتم

از نظرات شماهم مچکرم❤️🙏

سلام عزیزممطمئن باش من قبولم بشم نمیرم چون رشته ی خودمو بشدت دوسش دارم

پس همون بهتر که ثبت نام نکنید چون اون وقت بعضیا که علاقه مندن و شاید یکم ترازشون کم بشه مصاحبه دعوت نمیشن 

ولی در کل عشقه معلمی😍😍