2777
2789
عنوان

رشتم بازار کار خوبی داره مامانم گیر داده کنکور فرهنگان

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 43 پست
رشته خودت چیه؟

بالا گفتم

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

وای بیخال همه ننه باباها توطول عمرشون یه بار به بچشون گفتن حداقل که برو فرهنگیان انگار فرهنگیان چه خ ...

من اون دنیا اگه برم جهنم به احتمال زیاد خدا برام به عنوان عذاب معلمی رو برام در نظر میگیره😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بیخال همه ننه باباها توطول عمرشون یه بار به بچشون گفتن حداقل که برو فرهنگیان انگار فرهنگیان چه خ ...

هر سال داره میگه

همش میگه اش رشتت تهش ختم میشد به فرهنگیان واسه زن خیلی خوبه و اینا

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

یعنی چی مگ چی میشهواس راضی کردن بقیه کاری رو انجام بده که دوست نداره؟اشتباه محض

نه راضی کردن که نه

میگه یه روز میری کتکور میدی و میای ضرر که نمیکنی

من اون دنیا اگه برم جهنم به احتمال زیاد خدا برام به عنوان عذاب معلمی رو برام در نظر میگیره😂

😂😂منم متنفرم

اگه قصدت مهاجرت و اینا باشه همین مهندسی رو ادامه بده

اگر نه دیگه بستگی به خودت و علاقت داره

معلمی استخدامیه و حقوقش یه مقدار یکسانیه ولی سه ماه تابستون و عید حقوق داری و کار نمیکنی

مهندسی دستت بازه میتونی توی بازار آزاد کار کنی

ته تهش نخواستی مهندسیو ادامه میدی استاد دانشگاه میشی 

بابای منم دقیقا همینو میگ اما من اگ به شغل موردعلاقه برسم به فرهنگیان رفتن فکر هم نمیکنم

منم دوست ندارم

همشم قبلا بهش میگفتم من اگه هیچی هم قبول نشم فرهنگیان برو نیسم

اگه قصدت مهاجرت و اینا باشه همین مهندسی رو ادامه بدهاگر نه دیگه بستگی به خودت و علاقت دارهمعلمی استخ ...

من اصلا از معلمی خوشم نمیاد رشته ی خودمو خیلیم دوست دارم فقط میخوام نازاحت نشه تهش که قبول نمیشم حداقل برم سرجلسه و برگردم اما خب میگم واسم شبیه تروما شده سخته برم سر جلسه کنکور

ینی انقد راحته کنکورش؟با شما نبودم به یه خانمی جواب دادم پاک کرد پستشو

نه راحت نیست

مامانم میگه برو شانستو امتحان کن تهش یه ماه اخرش بشین بخون

خوبه که قبول شده دعا کن منم به آرزوم برسم وگرنه بدبختم

ان شاءالله میرسی عزیزم توکلت به خدا باشه و تمام تلاشتو بکن