2777
2789
عنوان

کادو جدا برای مادرشوهرم بگیرم

170 بازدید | 30 پست

همسرم خودش برای مادرش کادو گرفت برای مادر منم گرفت منم برای مامانم جداگانه چیز گرفته بودم قبلا الان من برای مادرشوهرم برم یه چیزی بگیرم ؟ چی بگیرم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بابا نمی‌خواد کادو از طرف هر دوتونه دیگزیاد خانواده شوهر گنده نکن توقع دار میشن

مادر شوهرم همه مناسبت ها واسه من کادو گرفته از طرفی شوهرم واسه مادرم کادو خرید یه جوری نیست من واسه مامانش چیزی نخرم؟

روسری اصلا نمیپوشه به شدت آدم سخت پسندی اصلا نمیدونم چی بخرم کت و دامن خیلی میپوشه

پارچه بخر براش بگو بره بدوزه 

گل گیاه خیلی دوست داره گل با گلدون بخر 

خیلی اگر دیدی آدم .... هست برای رفت شیرینی بخر ببر فقط 

باشه گرفته باشه چه ربطی داره شوهرش باید برای مادر این بگیره برای مادر خودشم شوهر همسایه که نباید بگی ...

خب اونم عروسه برای مادر خودش گرفته برای مادرشوهرش زن همسایه بگیره؟؟