2777
2789
عنوان

کادو جدا برای مادرشوهرم بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 30 پست
پارچه بخر براش بگو بره بدوزه گل گیاه خیلی دوست داره گل با گلدون بخر خیلی اگر دیدی آدم .... هست برای ...

نه آدم خیلی خوبی خیلی دوسش دارم میخوام یه چیز ارزشمند باشه ولی دیگه پولم در حد خرید طلا و اینا نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اونم عروسه برای مادر خودش گرفته برای مادرشوهرش زن همسایه بگیره؟؟

عزمزمه مگه جیب هر دوتاشون یکی نیست این چه حرفیه که می‌زنید یه کادو گرفتن هردو با هم باید بدن دیگه  مگه مجردن  یا از هم جدا دارن زندگی میکنن ؟

مادر شوهرم همه مناسبت ها واسه من کادو گرفته از طرفی شوهرم واسه مادرم کادو خرید یه جوری نیست من واسه ...

ببین ارزش کادو ها مثل همه یا نه

بعد ببین برای مادرش چی خریده تو یه چی ساده تر بخر

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
نه آدم خیلی خوبی خیلی دوسش دارم میخوام یه چیز ارزشمند باشه ولی دیگه پولم در حد خرید طلا و اینا نیست

نمیدونم حقیقتش ما اینجا با توجه سلیقه طرف پارچه هدیه می‌دیم بره لباسی دوست داره همون مدل دوست داره بدوزه 

عزمزمه مگه جیب هر دوتاشون یکی نیست این چه حرفیه که می‌زنید یه کادو گرفتن هردو با هم باید بدن دیگه م ...

نگاه پس باید برای مامان خودش هم همین کار میکردن 

حالا که نکردن برای مادر شوهر هم بهتره این کار کنند 

باز هر کس ی نظری داره