2777
2789
امضاتون واقعا جالبه!!😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂خیللللی جالبه اصلا ی وضعی

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
طرف با خودشم معلوم نیست چند چندهب نظرم آدم بی منطقی ایه کسی ک ب دختر میگه چادر بپوش خودشم باید مثل ب ...

نه اینطور هم نیست واقعا 

من خودم محجبه هستم 

یکی از خواستگارام رو سر اینکه اصلی تربن شرطش چادر بود رد کردم

من با چادر مشکلی نداشتم،اینکه اون آدم منو مجبور کنه و ازم بخواد تحت هر شرایطی تو کوه و کمر چادر سر کنم و کل شخصیت منو با چادر بدونه مشکل داشتم

حالا خود ایشون از یه خانواده بسیار محترم  و سالمی بودن

مادر و پدر استاد دانشگاه ،خواهر و برادر پزشک 

و خودشون مهندس کامپیوتر 

از لحاظ ظاهری کاملا به روز و موی بلند و سر و تیپ اسپرت 

ولی خب هرکس عقیده ای داره و برا خودش محترمه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفانه اغلب اینجور اشخاصی ک دیدمهیز و چشم چرون ۲ عالم بودن سر همین از ترسسسسسس و شک اینکه بقیه هم ...

اخی چه بد 😐💔

ولی این شخص مذهبی نیست نمیدونم منظورم و میفهمید یا ن

کاربری دست دو نفر میباشد🌱
البته بیشتر با مانتو بود ولی با حجاببعدش کلا دیگه چادری شد

اگر شوهرش زورش نکرده باشه خوبه چون باید ادما رو همونجوری که هستن پذیرفت نه اینکه نظراتمون رو بهشون تحمیل کنیم

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
دختره زیر چادرش بروز ترین تیپ و داشته باشه ولی چادر باشه اینه طرز فکرش

مزخرفه البته با احترام نظرم اینه 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
اخی چه بد 😐💔ولی این شخص مذهبی نیست نمیدونم منظورم و میفهمید یا ن

اره میفهمم

اینا از ترسشونه

میگن لاقل دختره چادری و غیره باشه

ک دوست پسر نداشته باشه قبلا

و اینکه کسیم بهش نگاه نکنه

نه اینطور هم نیست واقعا من خودم محجبه هستم یکی از خواستگارام رو سر اینکه اصلی تربن شرطش چادر بود رد ...

ب نظرم آدما نباید عقیده شونو به کسی تحمیل کنن 

اگه میکنن حداقل خودشونم شبیه عقیدشون باشن

😂😂😂خیللللی جالبه اصلا ی وضعی

ترخدا بزار بدون اینکه تعلیق شم راجب طتز بودنش ده صفحه بنویسم🤣

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
اخی چه بد 😐💔ولی این شخص مذهبی نیست نمیدونم منظورم و میفهمید یا ن

۲ حالت داره

یا خب یعنی چادر براش یه بته

کلا فلسفه حجاب رو نمیدونه و فقط از فانتزی و سبکی که همیشه تو ذهنش نقش بسته داره تبعیت میکنه

یا بسیار سرد و گرم روزگار چشیده اس و یه جورایی از تجربیات بالا.. دوست داره فقط همسر خودش چادری باشه

که هر ۲ تئوری کلا رده

استثنا هم میتونه وجود داشته باشه 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی