2777
2789

ب من بگو

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب من بگو

میدونی خوابگاهیم دور ازخانواده اینارو میتونم‌هضم کنم ولی بایه همشهری های خودم اومدم خوابگاه قبلا اتاقمون فرق داشت الان یکی کلی رفیق بودیم الان رو اعصابم رفته

چرا رفته رو اعصابت

ما دوست صمیمی بودیم باکلی شور و ذوق اومدیم دانشگاه کلی فاصلمون زیاد باخانواده دلمون خوش به هم بود اومد اینجا با پسرای مختلف آشنا شد کلی فرق کرد بعد با یه هم اتاقیادیگمون بیش از حد اوکی شد اصلا انگار نه انگار منم هستم،من آدم انعطاف پذیر وسازگاریم زودی میپذیرم وخب عین خودش رفتار میکنم ولی چون تازست تا هضمش بکنم سخته 

ما دوست صمیمی بودیم باکلی شور و ذوق اومدیم دانشگاه کلی فاصلمون زیاد باخانواده دلمون خوش به هم بود او ...

خودتو ناراحت نکن عزیزم پیش میاد بعضی آدما با توجه به محیط و جو اطرافشون سریع تغییر میکنن حالا یه سریا بعدش به خودشون میان و یه سریا هم خودشونو گم میکنن 

امیدوارم مشکلت با دوستت حل بشه به همین زودی

ما دوست صمیمی بودیم باکلی شور و ذوق اومدیم دانشگاه کلی فاصلمون زیاد باخانواده دلمون خوش به هم بود او ...

عزیز جان دنیا بلا و پایین خودش رو داره ، و آدمای که زود رنگ عوض می کنن ، به خودت یادت بده که باکسی زیاد صمیمی نشی تا خودت رو کمتر رنج بدی 

خودتو ناراحت نکن عزیزم پیش میاد بعضی آدما با توجه به محیط و جو اطرافشون سریع تغییر میکنن حالا یه سری ...

مرسی عزیزم ممنونم که به حرفام گوش دادی،کاش محیط امت خوابگاه از نظر روانی رو برام بهم نزنه گاهی فکرمیکنم اشتباه کردم تلاش کردم یه‌اتاق باشیم