2777
2789
عنوان

بهترین دستگاه لیزر موهای زائد

42 بازدید | 8 پست

سلام به همگی لطفا کسانی که تجربه دارن منو راهنمایی کنن باتشکر

بنده 33 سالمه و دچار پرمویی یا هیرتوتیسم هستم دکتر متخصص پوست و داخلی و غدد گفته باید لیزر کنم آزمایشات هم دادم همه چی خوب بوده اما نمیدونم چرا از 28 سالگی به بعد تاالان دچار پرمویی تو گونه ها و اطراف ابروها بسمت پیشانی و گوش ها و گردن وکمر هستم من اصلا چیزی به اسم خط ریش یا خط گردن ندارم و خسته شدم از اصلاح دوروزیکبار و باعث خجالتم شده همسرمم ازم فاصله میگیره 

و خیلی نگرانم لیزر جواب نده چه دستگاهی خوبه چندتا مرکز لیزر تو اینستاگرام دیدم همشون فقط ازخودشون تعریف میکنن 

دستگاه الکس کندلا یا آیس پلاس ساخت چین 

کدومش بهتره و اینکه رولی خوبه یا شاتی 

لطفا منو راهنمایی کنید دل همسرمو دوباره بدست بیارم 

نوع دستگاه لیزر 

رولی یا شاتی 

و تفاوت هاشون هرکدوم ازدستگاه ها 

و معرفی مرکز لیزر معتبر تو اصفهان 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رولی ارزونتره دستگاهش قدرتش کمتره و یا اصلا جواب نمیده یا خیلی دیر جواب میده بهداشتی هم تیست چون مست ...

و شاتی چطوره 

ازکجا باید بفهمم اپراتور رولی استفاده میکنه یا شاتی گولم نزنه 

و شاتی چطوره ازکجا باید بفهمم اپراتور رولی استفاده میکنه یا شاتی گولم نزنه

نه گولت نمیزنه نگران نباش دستگاه الکساندرا کندلا شاتی هست کلا

شاتی از دور میزنه به پوستت معمولا یه سری جدا گونه هم میدن بهت

دیگه مثل رول رو بدن کشیده نمیشه از دور زده میشه