2777
2789
شما جواب این سوال رو بدهکجای اصول دینی گفته مرد باید فلان طور بپوشه ؟تو که از دل بقیه مردها خبر ندار ...

شما جواب خودتو دادی، میگی پسره استایل امروزی داره ولی عقاید مذهبی داره، من هم میگم دختر متقابلا استایل مانتویی و غیرچادری داره، ولی عقاید مذهبی داره

این پسر نمیتونه بگه این دختر چرا چادر نمی‌پوشه، چون مثل خودشه کاملا، ظاهر امروزی (مثلا محجبه مانتویی) و درون مذهبی

اتفاقا زنان ضعیف اسمشو غیرت میذارن چون لیاقت خودشونو در حدی ک خودشون انتخاب کنن نمیبینن و همیشه یه ب ...

من تو پست قبل گفتم بحث تاپیک درباره غیرت نیست بهتره ادامه اش ندیم ولی نمیدونم چرا شما دوست دارید بحث تاپیک عوض شه 

زنای معتقد اسمش رو غیرت میذارن چون مبناشون اسلامه و اسلامم به غیرت مرد خیلی تاکید کرده 

خواهشا دیگه درباره غیرت بحث نکن موضوع و به انحراف نکش

شما هی گیر دادید به اینکه مردا بعد ازدواج طرفو تحمیل میکنن که چی بپوشه 

هر کس(چه دختر چه پسر) حق طبیعیشه که یسری ملاک ظاهری برای همسر آینده اش درنظر گرفته باشه و طبق اون ملاک ها کیس موردنطرشو پیدا کنه 

حالا این پسره گفته طرف مقابلم باید چادری باشع 

ایرادش چیه ؟

الان من خودم پسری که استایل لش بزنه خوشم نمیاد و اگه چنین پسری بیاد خواستگاریم میگم تو موردنطر من نیستی 

کیس موردنظر من پسریه که تیپ رسمی بزنه 

الان عیبش چیه ؟

اینا که تو دوران متاهلی و عقد نیستن که

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما جواب خودتو دادی، میگی پسره استایل امروزی داره ولی عقاید مذهبی داره، من هم میگم دختر متقابلا استا ...

محجبه مانتویی ظاهرش امروزی نیست اصلا 

ظاهر امروزی یعنی طبق مدروز باشی مثلا میکاپ کنی ،مینی اسکارف بپوشی زمستونا که میری بیرون فقط کلاه و شال گردن بپوشی .کراپ کت بپوشی و...

وگرنه دخترایی که محجبه هستن اما چادر ندارن 

عبا میپوشن اصلااا آرایش هم نمیکنن .روسری خیلی بلندم میپوشن یا مثلا مانتو گشاد و بلند با روسری بلند سر میکنن 

که اینا هییچ کدومش امروزی نیست

من تو پست قبل گفتم بحث تاپیک درباره غیرت نیست بهتره ادامه اش ندیم ولی نمیدونم چرا شما دوست دارید بحث ...

شخص شما بحث غیرتو کشیدین وسط و اگه حافظتون یاری نمیکنه ریپلای های قبلیو بخونید...

و البته ک هرکسی میتونه با توجه ب استاندارد های خودش انتخاب کنه و اتفاقا برای همینم باید بگرده یکی مثل خودشو پیدا کنه نه اینکه بره کسی ک انتخابش یچیز دیگه بوده رو انتخاب کنه و بگه اون چیزی ک من میخوامو بپوش و این دقیقا کسیه ک بیمار و کثیفه

و حتی اگه کسی شبیه خودشم پیدا کنه دیگه گفتن ندااره ک من میخوام چادر بپوشی و این تاکید اضافه هم باز همون معنی قبلیو میده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
شخص شما بحث غیرتو کشیدین وسط و اگه حافظتون یاری نمیکنه ریپلای های قبلیو بخونید...و البته ک هرکسی میت ...

من تو دوتا پست قبل که ریپلای زدی گفتم موضوع استارتر این نبود بهتره ادامه ندیم اما شما ریپلای زدی و باز گفتی زنای ضعیف و....

و بهتره به عنوان نگاه کنی تا متوجه بشی که اون پسر ملاکش چادر پوشیدن طرفه چه ربطی به بیمار و کثیف بودن داره حالا اون دختر اگه میتونه و مشکلی نداره که چادر بپوشه که ادامه بدن 

اگرم نه که تموم کنن همه چی رو 

حتی همون روانشناس ها هم طی جلسات متعدد و گرفتن کلی تست شخصیت شناسی به نتیجه میرسن ولی شما چه راحت  یک طرفه به قاضی میرید و برچسب بیمار بودن میزنید  عجب 

خواهشا دیگه ریپلای نزنید بهتره وقتمو صرف بحث کردن با شما نکنم 

موفق باشید

با همین یه مورد که گفتی نمیتونیم بگیم چه پسریه که هم میتونه خوب باشه هم میتونه بد باشه رفتارای دیگشم ...

خیلی پسر خوبیه مغروره چشم چرون نیس شخصیتی داره مثال تو خیابون راه بره به چشم دختری نگاه نمیکنه برعکس دخترا دیدم نگاه این میکنن شده خودم پیشش بودم 

کاربری دست دو نفر میباشد🌱