2777
2789

نگبد هرزم نگید ادم کثیفی هستمهر وقت میام این شهر لعنتی باید به هر بهانه ای شده برم ببینمش خانووومااااا خییییلی حالم بده خیییلی تقریبا یکساله درگیر این مسعله سدم پارستل رفتم معازش خرید کنم دیدمش هووووش از سرم رفت به چشم من زیباااااترررررین مرد روی کره ی زمینه متاسغانه تو‌مغازش باهاش در حد کمی ارتباط برقرارر کردم وابسته ش سدم ولی برگشتم شهر خودم توبه کردم قسم خوردم بهش فکر نمیکنم خودمو با هززاااررر تا کار مشغول کردم بهش فک نکنم نه پیجشو گرفتم نه شمارشو اما پریروز بازم تومدم همین شهر لعنتی مغازش سر مسیرم بود نتونستم هرچی پا بزارم رو دلم نرم ببینمش بازم رفتم واااای بچه ها نمیدونیپ چقققد‌خوشتیپه و به نظر من جذابترینه وقتی سیگار میکشید فقط میخواستم بشینم نگااااش کنم نگید چقد خررره من ادم بی تجربه ای نیستم فقطططط همه جا میرم اون جلو چشمامه نمیدونم چیکار کنم اصلا به جز اون بار نه رابطه ای نه هیچ تماسی و جتی باهاش نداشتم نمیتووونم نمیتووونم زن خیانتکاری باشم اما امرروووز کلی گریه کردم خدااا مهرشو از دلم ببره خددااایاااا من انقد ضعیف نبودم گی شد درگیر این ادم شدم تروووخداااا برام دعا کنید زندگیم از هم میپاشه شوهرم منو میکشه چیزی ازم ببینه فقط کاااااااش این لعنتیو‌نمیدیدم هیچچچ وقت بچه ها خیییلیییی خوشتیپه خیلی جنتلمنه به چشم من این حسو به هییییچ کس نداشتم تو زندگیم حاالم بده داغونم همس اشک میریزم واقعا به هم میومدیم منم کم نیستم زیباییم شهره عامو خاصه من این پسرو تو رویاهام دیدم😭😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر راضی میشی همین کار و همسرت باهات انجام بده ب فکر کردن بهش و دیدنش ادامه بده

هرچیزی تو دنیا حساب کتابی داره و کائنات و کارما هیچ چیزی رو بی جواب نمیزارن

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

ممکنه واسه هر کسی پیش بیاد

اینجاست که ما باید جلو نفس خودمون رو بگیریم

به احساست غلبه کن

شاید خدا داره امتحانت میکنه

فکرش رو کن اگه از این امتحان موفق بیای بیرون چه حس خوبی داره

آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                    یه گروه خیریه دارم میزارم تا کنار هم بتونیم دل بنده های نیازمند خدا رو شاد کنیم                               باور کن حتی با مبلغ کم تو کار خیر شرکت کنی خدا چند برابرش بهت برمیگردونه.    اگه میخای عضو گروه بشی بهم درخاست بده عضوت کنم♥

اینکه از زیبایی اون مرد خوشت اومده طبیعیه واسه منم پیش اومده ولییییییییییی اینکه احساساتی شدی و همینجور بهش فکر میکنی صد در صد باید بری مشاوره تا بهت کمک کنه دیگه بهش فکر نکنی

خدایا حالا که منو لاغر نمیکنی ،شوهرمو چاق کن 😜😜😜