2777
2789

من آدم بدبختی ام

به شدت بدبخت. 

من چهر‌ه‌ی بسیار زشت و کریهی دارم.

چهره.ای دارم که ازش زشتی و انرژی منفی میباره.

چشای به شدت زشت و رریز

صورتی که بخاطر یه بیماری که دارم و همچینین واسه چاقی و افزایش سن ورم کرده و شل شده

یه دماغ بسیار بزرگ که پول عملشو ندارم.

هرجور حساب میکنم من جز اون تولیدات خدا هستم که اصن نباید تولید میشذه و چون معیوبه بایذ از چرخه خارج بشه.

تازه با این ریخت و قیافه کثافت، عاشق یه پسر موجه و قشنگ هم هستم که خاک بر سرم. هزار بار خاک بر سرم.

حالا یه اشتباهی شده خلق شدم. یه اشتباهی شده زنده موندم و 32 سالم شده. نباید اصلاحش کنم؟ نباید خودمو از چرخه زندگی که هیچ جایی توش ندارم خارج کنم؟

منم گاهی فکر میکنم خلقت من اشتباه بود منم خیلی عیب تو‌صورتم هست واقعا باهات همدردم

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کو درای بازی که نمیبینم؟

مگه باید درواقعی باز بشه تو ببینی نترس خداخودش صلاح میدونه کی وچه زمانی منم مثل تو بودم ولی اشتباه هست اینطوری پیش بگیری ناامیدی به شماغلبه میکنه پس دل شیر داشته باش خداراهم فراموش نکن هیچ کارخدا بی دلیل نیست چه میدونی شاید داری امتهان میشی نبایدشکست بخوری

این دیدگاه توعه

ما یکی داریم تو فامیل اخلاقش گل همه عاشقشن 

همه جا اسمش میاد تعریف و تمجید ازش میشه اما طرف تا کلاس پنجم فقط درس خونده

ازنظر چهره هم خوشگل نیست اما اصلا کسی حواسش نیست به این موضوع اونقدر اخلاقش همه رو جذب کرده کسی به چهرش توجه نمیکنه

منو تو خدا نیستیم که تعیین کنیم کی حق حیات داره کی نداره

همین جا خیلی ها عکس میزارن از خودشون چهره زیباا ولی طرف اخلاقش اینقدر گنده که حاضر نیستی حتی روش ریپ بزنی