2777
2789
عنوان

من حالم خیلی بده لطفا اگه میتونید راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 43 پست
شوهرت هیچ موقع پشتت نبوده بعد تو پاشدی به خاطرش رفتی بازم بی احترامی دیدی خدا وکیلی اسی عقل تو سرت ه ...

اگه نمی‌رفتم تا ماه ها دعوا بود الآنم که رفتم از شب یلدا باهام حرف نمیزنه

اگه نمی‌رفتم تا ماه ها دعوا بود الآنم که رفتم از شب یلدا باهام حرف نمیزنه

دعوا بود که بود مرگ یه بار شیونم یه بار بی احترامی که دیدی تو این مدت چی شخصیت خرد شدت چی؟

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت هیچ موقع پشتت نبوده بعد تو پاشدی به خاطرش رفتی بازم بی احترامی دیدی خدا وکیلی اسی عقل تو سرت ه ...

اشتباه کردم خیلی پشیمونم خیلی . فکر میکردم پشیمون هستن . از روزی میترسم پدرشوهرم بمیره تا آخر عمر شوهرم بگه نیومدی پیش پدرم یا تو مراسمش خواهرانش آبرومو ببرن بگن چرا اومدی

خیلی حرف زدم خیلی نمی‌دونم راه درست کار درست چیه. مادر شوهرم حتی شب یلدا هم بهم تیکه انداخت گفت مثل ...

چقد پرو مادرشوهرت😐 اصن انسان نیست چ طرز حرف زدنه یکم ب خدت برس دختر یکم تیپ بزنن بیین چی هستی

هیچی فقط گریه کردم خواستم جواب بدم شوهرم نذاشت ولی اگه خدایی باشه سرمو رو به آسمون کردم و گریه کردم ...

عزیزم نباید سکوت میکردی حداقل نمیرفتی خونه ش تا معذرت خواهی کنه 

نمیدونم چی بگم محبت زیادی کردی پررو شدن

خیلی حرف زدم خیلی نمی‌دونم راه درست کار درست چیه. مادر شوهرم حتی شب یلدا هم بهم تیکه انداخت گفت مثل ...

چقد پرو مادرشوهرت😐 اصن انسان نیست چ طرز حرف زدنه یکم ب خدت برس دختر یکم تیپ بزنن بیین چی هستی

دعوا بود که بود مرگ یه بار شیونم یه بار بی احترامی که دیدی تو این مدت چی شخصیت خرد شدت چی؟

خیلی حالم بده خیلی خیلی . داغونم مدام خودمو سرزنش میکنم مدام گریه میکنم از شب یلدا کاری با من کردن یه ماه قبل یلدا قبل نوروز و همه مراسمات من دلشوره دارم همش

اشتباه کردم خیلی پشیمونم خیلی . فکر میکردم پشیمون هستن . از روزی میترسم پدرشوهرم بمیره تا آخر عمر شو ...

چی بگم والا خدا کمکت کنه

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

عزیزم نباید سکوت میکردی حداقل نمیرفتی خونه ش تا معذرت خواهی کنه نمیدونم چی بگم محبت زیادی کردی پررو ...

شوهرم میگه امسالم نیومدی سال دیگه نیومدی بالاخره تا کی 

اشتباه کردم خیلی پشیمونم خیلی . فکر میکردم پشیمون هستن . از روزی میترسم پدرشوهرم بمیره تا آخر عمر شو ...

یکن ت فکر. خودت باش همش فکر بقیه ای. زنی هستیا یه زندگی باید بگردونی مگ خونه پدرتی ک فکر این اون باشی