2777
2789
عنوان

از دست بچم خسته شدم مثل بت میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 54 پست

عجب تو چه انتظاری داری از بچه ۵ساله ....بروبابا ول کن بچه رو ...خودش داره الان ثبت میکنه تو ذهنش یه کم بزرگ شد میده بیرون هرچی یاد گرفته ...خوب کوچیکه انتظار داری چیکا کنه ...درضم همه ی بچه ها مثل نیستن بعضیا خجالتین بعضیا نه ....

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ۵ ساله رو بخاطر حرف دیگران اذیت نکن. با بقیه هم مقایسش نکن. خودمون کم بدبختی کشیدیم سر این رفتار پدرمادرهامون. شماهم سر بچت خالی میکنی‌. بزار راحت باشه چه لزومی داره قربون همه بره. بزار تا میتونن قربونش برن دلش خواست جواب میده

همه بچه ها مثل هم نیستن فدات شم . دختره منم هیچی نمیگه . این سن خیلی برای یادگیری رفتار متقابل زوده. ...

به منو باباش خیلی محبت میکنه..ب من یکسره میگه دوستت دارم دستمو میبوسه  .هر دو ساعت میگه مامان اندازه اسمون دوستت دارم

ولی نسبت ب بقیه خیلی سرده

من یادمه دوران ابتداییم تو سلام و احوالپرسی کردن مشکل داشتم 

خواهرم و مادرم خوب رفتار نکردن و برای درست شدن من خیلی سرزنشم میکردن و این سرزنش ها باعث شده بود که سلام کردن خیلی خیلی بیشتر واسم مشکل شه

الان که بزرگ شدم وقتی سلام میکنم حرف میزنم همش اضطراب دارم

نکنه خوب سلام نکردم نکنه خوب جواب ندادم نکنه باید اینو نمیگفتم؟!

همش این حرفا تو ذهنمن و ی تایم زیادی رو درگیر ی سلام احوالپرسی ساده میشم!

به منو باباش خیلی محبت میکنه..ب من یکسره میگه دوستت دارم دستمو میبوسه .هر دو ساعت میگه مامان اندازه ...

خیلی بدییییییییییییییی دلم گرفت بچه رو دعوا کردی . منم تورو دعوا میکنم 😭😭

باید پدرش با شما و بلعکس شما با پدرش درست رفتار کنید تا یاد بگیره

مثلا بعد غذا خوردن همسرتون به شما دستت درد نکنه بگه بعدش شما نوش جان

کم کم یاد میگیره

منم دخترم تازه دو سالشه از باباش یاد گرفته میگه دستت درد نکنه

یا مثلا از من یاد گرفته کسی بهش میگه چه خبر میگه سلامتی...یا بهش میگن خوبی سریع میگه من خوبم تو خوبی

در کل بچها سعی میکنن از پدر مادرشون خیلی تقلید کنن

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
کسی از بچه ی ۵ ساله توقع معاشرتی و اجتماعی بودن نداره ها چقد سخت میگیری بهش شاید خجالتیه شاید درونگر ...

مثلا میریم مهمونی بهش خوراکی و میوه تعارف میکنن میگه نمیخوام

بارها گفتم اگر کسی بهت چیزی تعارف کرد نخواستی بخوری بگو ممنون میل ندارم یا ممنون نمیخورم فعلا.

دوباره تو مهمونی میگه نمیخوااام 

در مورد بچه ۱ ساله من انقد تو روم تیکه پروندن😭من بی عرصه تو خونه میومدم گریه میکرد فقط

به خدا من انقدر سره دخترم جدی بودم کسی نمیتونست زر اضافی بزنه هیییییچ کسااااااااااا هیچ کسسسسسس