یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بی خیال باش من قراره بریم خرید چون برای مادرها هم چیزی نگرفتیم ولی خب اگر نخرید تو هم روز مرد نخر حالا من میخوام برای شوهرم کاپشن بخرم کی قیمت مناسب سراغ داره؟ تهرانم
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2 انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من. انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم. انگار..... حالم اینطوریه..
من با اینکه خودم بهش یادآوری کردم،تو یک هفته دوسه بار یاداوری کردم دیشبم گفتم فردا روز زنه،باز نه تبریک گفت نه کادو گرفت هیچی😂🤧کادو تو سرش بخوره حداقل یه پیام میداد
شوهره منم سرماخورده بود اونم بهونش کرد گف فردا میخرم
پارسال هم نخرید ۲۰۰ ریخت کارتم
خدا رو هزار مرتبه شکر که به آرزوم رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜