2777
2789
عنوان

از دست بچم خسته شدم مثل بت میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 54 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چرا بقیه دوستاش قشنگ حرف میزنن ارتباط میگیرن

همه بچه ها مثل هم نیستن فدات شم . دختره منم هیچی نمیگه . این سن خیلی برای یادگیری رفتار متقابل زوده. کم کم یاد میگیره اون الان فکر میکنه فقط بزرگترا این رفتارو دارن . مثلا دختر من شبا دستامو میگیره آروم ناز میکنه بعد میبوسه . وقتی کنارش نشستم دارم قصه میگم ایمن کارو میکنه . توروخدا برای این مورد دعواش نکن یاد میگیره کم کم داشتن خواهر برادر و یه همسنی که بیشتر کنارشون باشه هم موثره

چرا شوهرمم همینجوریه..کل سر زبون دار نیست.

خب به باباش رفته بچه

ذاتش همینطوره

دخترا توی نوجوونی عوض میشن مثل مادر میشن

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Եվ ներիր մեզ մեր մեղքերը, ինչպես մենք ենք ներում նրանց, ովքեր մեղք են գործել մեր դեմ:

کسی از بچه ی ۵ ساله توقع معاشرتی و اجتماعی بودن نداره ها چقد سخت میگیری بهش شاید خجالتیه شاید درونگراس شاید احساساتی و گرم نیست شاید سرزبون دار نیست 

بهش بگو چی و در جواب چی باید بگه شاید نمیدونه

خب بقیه نمیگن این چرا اداب معاشرت بلد نیست

وقتی تو که مادری در مورد بچت اینطور حرف میزنی طبیعیه بقیه هم بگن مگه بچه چند سالشه من پسرم تا ۷ سالگی به کسی سلام نمیداد الان ۱۱ سالشه جوری سلام و احوالپرسی میکنه از منم بهتر