2777
2789
وای منم خیلی نیاز دارم به این عملسخت بود؟؟درد داشت؟؟

نه خیلی 

البته من وسط عمل بیحسیم اثرش رفت یه کوچولو دردش بیشتر شد دکتر دوباره بیحسی زد اوکی بود

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

اره عزیزمسمت راستی رو نگاه کنینصبحا هم از خواب بیدار میشم راستی افتصاحه چپی باز بهتره

ن گلم هنوز ورمه و تقارن نداشتن طبیعیه منم عمل کردم اوایل همین بود

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پیش کدوم دکتر عمل کردی ؟ کدوم شهر

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

ن گلم هنوز ورمه و تقارن نداشتن طبیعیه منم عمل کردم اوایل همین بود

چند وقت از عملتون  میگذره ؟ جاش مونده؟

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

پلک سمت راست، یه خورده ورم داره، ولی در حالت قبل از عمل هم، پشت پلک ها مساوی نیستند، ممکنه طبیعتش همینه، البته به نظرم باید زمان بیشتری بگذره تا ببینی چه اتفاقی میفته. واسه بعضی ها دیرتر جا میفته. 

نه خوبه بابا یه ماه طول میکشه کامل جا بیوفته و بخوابه ورم

جدی؟

من الان یادم افتاد چشم سمت راستم دوبار بیحسی زد چون وسط عمل اثر بیحسی اولی رفته بود میگم نکنه از اونه

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

مبارکت باشه خیلی تمیز کار کرده

واقعا؟ جاش مونده ولی فقط چشامو ببندم مشخص میشه باز باشه خیلی مشخص نمیشه

واقعا؟ جاش مونده ولی فقط چشامو ببندم مشخص میشه باز باشه خیلی مشخص نمیشه

جاش طبیعه گلم ولی بیرون کار تمیزه مراقبت هاتو درست انجام بدهتا جاشم کم بشه

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
جدی؟من الان یادم افتاد چشم سمت راستم دوبار بیحسی زد چون وسط عمل اثر بیحسی اولی رفته بود میگم نکنه از ...

اره من عمم اینا انجام دادن قشنگ یه ماه طول کشید ورمشون بره تازه یکی از عمه هام یه ماه و نیم هم کبودی داشت

مامانم داره میره دکتر گفته سه تا جهارهفته طول مسکشه ورم کامل بخوابه

باز به دکترت بگو که دلت اروم شه ولی خیالت تخت کلا جشم به چشمم فرق داره امکانش هست یکی از اون یکی بیشتر باشه گاها پیش میاد از یه چشم بیشتر استفاده میکنی با موقع خواب رو یه چشم میخوابی آب جمع میشه اون چشم