2777
2789
دکترم رژواسیل داده سیکالفیت بهتره یا رژواسیل؟

سیکالفیت خیلی معروفه همه جای دنیا من نظرم اینه که اینو استفاده کنی میتونی تحقیقم کنی ولی یکم قیمتش بالاس از حدود ۷۰۰ تا یه تومن ولی ارزششو داره

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
میدونی این ترمیم کننده رو اصلش رو از کجا میتونم گیر بیارم؟

سایت زیشاپ داشت قیمتشم از بقیه ی جاها بهتره اگر پیدا نکردی به سایتای بیوتی سنتر و نت اف و عسل بانو و ویترین سر بزن پلی اون اولی از همه قیمتش بهتره اصولا 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موقع عمل پلک راستم رو دوبار بیحسی زدن بنظرت ممکنه از اون باشه؟

راستش نمیدونم. 

حالا فرض می کنیم علتش اون باشه، در هر صورت کلا عمل های اصلاح سازی یا زیبایی، مستلزم اینه که صبور باشی، زمان مشخص می کنه که چه اتفاقی میفته، فقط بايد حواست باشه که خدایی نکرده از عفونت چشم نباشه این ورم. 

سیکالفیت خیلی معروفه همه جای دنیا من نظرم اینه که اینو استفاده کنی میتونی تحقیقم کنی ولی یکم قیمتش ب ...

منم ترمیم کننده م رو ۸۰۰ و خورده ای خریدم رژواسیل

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

چند وقت از عملتون میگذره ؟ جاش مونده؟

پنج سال . اره مونده جای دکتر خوبی نرفتم

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

چقد طول کشید جا افتاد

بعد دو هفته

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

چقدر گذشت تا نتیجه نهاییش رو دیدین؟

بد دو هفته ورم خابید همه چی اکی 

بد دو هفته ورم خابید همه چی اکی

منم دو هفته گذشته یه چشم هنوز خیلی پف داره

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

منم دو هفته گذشته یه چشم هنوز خیلی پف داره

من قرصای قوی می‌خوردم ، شما همون کمپرس بزار فعلا