2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم و برادرشوهرام برام طلا خریدن روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 87 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو خودت هم جررررررربدی شوهرت برا خانوادش خرج میکنه پس مثل ی ملکه رفتار کن تا ارج وغرب بگیری نه اینکه ...

بقیه هیچ گهی نمیتونن بخورن هم ماشین و هم خونه به اسم منه تازه مهریه ام دارم اگر کسی کسی رو بندازه بیرون اون منم که به پام افتادن 

خب از مجردی شوهرم عادتشون داده

میفهمم سخته خیلی یکی از برادر شوهرای منم عین شوهر توعه فکر کن خودش خونه نداشت برا مادروپدر شوهرم خونه درست کرد وقتی پدر شوهرم فوت شد ی خونه باغ داشت روستا فروختش ۳۰۰میلیون همش هزینه مراختم شده برا خواهر شوهرم جهاز خرید به خدا زنش بیچاره لباسهاش زیاد خوب نبود برا برادر شوهر وخواهرشوهر مجردم تولد میگرفت ولی جالب اینه زنش هم هیچی نمیگه

حالا تو‌چقد خوبی که خوبیای برادرشوهرتو میبینی

خوبی از

خودته خدایش برا منم کرد مثلا سال قبل میخواستم زایمان کنم چون ماشین شوهرم گرفته بود وبی کار بود اومدم تو ساک بچه لباسهای بچگی پسرم که ۱۳سالش بود برا دخترم گذاشتم ببرم بیمارستان ولی زن اون اومد ی عالمه برابچم لباس پستونک شامپو صابون پتو کریر خرید نی نی که دنیا اومد هم ۳میلیون بهش کادو داد ادم باید کور باشه که نفهمه