2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم و برادرشوهرام برام طلا خریدن روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 87 پست
چرا باید رایگان بدم بشینن؟؟خونه خودمه دلم میخاد مث هکه مردم اجاره بدم پولشو باهاش سفر برم طلا بخرم ش ...

خب این حرفو باید به شوهر خودت بگی این حرفا و توافقات مال قبل از عقده من نمیدونم واقعا تو جلسات قبل عقد چکار میکنید که مسائل مهم زندگیتون لنگ در هوا باقی مونده

مهربون باشیم☺️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب این حرفو باید به شوهر خودت بگی این حرفا و توافقات مال قبل از عقده من نمیدونم واقعا تو جلسات قبل ع ...

شوهرم میگه خب خودت بیرونشون کن ولی اخه چطوری چنبارم با زبون بی زبونی بهشون رسوندم ولی برو خودشون نمیارن 

خوب من فقط چند تا سوال پرسیدم تا به وجدانت رجوع کنی

خونه خووووودمه اختیارشو دارم عجب ادمی هستیاااا بفرض مال شوهرمم باشه مگه باید اتیش به مالش بزنه برا بچه و ایندست 😂😂😂

درمورد کمک کردن همسرت نظری ندارم چون بالاخره خانوادشه وپول خودشه .ولی اپارتمانت مفتی نشستن منم باشم زورم میاد اونم تواین وضع اقتصادی خیلیه

بازم توزندگی بخاطر همسرت کناربیا .وخوشبخت باشید

نگران فردا نباش ،چون خدا زودتر ازتو انجاست ❤❣❤
درمورد کمک کردن همسرت نظری ندارم چون بالاخره خانوادشه وپول خودشه .ولی اپارتمانت مفتی نشستن منم باشم ...

عزیزم اخه مگه زن و شوهر پولشون یکی نیست که بگم پول خودشه  

شوهر من برا مادرش مبل میخره هفتاد تومن چخبره 

خوندی استارتر چی نوشته میگه مهریم دو تا آپارتمانه رسممونه خوب حالا رسمتون به نفع تو شده آپارتمانتم ک ...

همیشه همینطور بوده 

وفتی هم که طرفای شوهر آدم حسابی هستن عروس ناخلف از آب درمیاد

خوندی استارتر چی نوشته میگه مهریم دو تا آپارتمانه رسممونه خوب حالا رسمتون به نفع تو شده آپارتمانتم ک ...

همیشه همینطور بوده 

وفتی هم که طرفای شوهر آدم حسابی هستن عروس ناخلف از آب درمیاد

همیشه همینطور بوده وفتی هم که طرفای شوهر آدم حسابی هستن عروس ناخلف از آب درمیاد

نمیخام اذیتش کنم 

ولی حرفاش برای بقیه بدآموزی داره 

امیدوارم بقیه متوجه باشن همه چیز اون گل و بلبلی که این خانم تعریف میکنه نیست