2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم و برادرشوهرام برام طلا خریدن روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 87 پست
واقعا بعضی کاربرا زندگیا را به هم میزنن خدا به داد اطرافیانشون برسه

دقیقا من بارها دیدم اینجا وقتی کسی خاستگار داره یا مثلا با خونواده همسر مشکلات دارن بعضیا به شدت نظراتی از سر بدجنسی و حتی حسادت میزارن .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب کمک کنه درامد خودشه دلش میخواد کمک کنه .من و همسرمم به خانواده ها و گاها فامیل و غریبه کمک میکنیم ...

تازه با کمک کردن منت سرشون گذاشته میشه و اینطور که معلومه اینا حالیشون میشه احترام گذاشتن

من بخدا کافیه یکی وقتی خیلی دستم تنگ باشه بهم بگه من هستم میتونی روم حساب کنی حاضرم دفعه ی بعد جونمو هم بهش بدم ، اینم چاپلوسی؟؟

حالا چیزیم نمیوردن میگفت کاشکی لاقل به چششون بیاد تشکر خالیم نکردن

جهت اطلاعت چهار واحد خونست که دوتاش مهر من و قولنامه اش هم نوشته شده ما کلا رسممونه جهت اطلاعت حالا ...

خوب چرا قدرشون رو نمیدونی ؟؟.

خودت  اعتراف کردی 

چرا شاخ و شونه میکشی زندگیتو نمیکنی 

دقیقا من بارها دیدم اینجا وقتی کسی خاستگار داره یا مثلا با خونواده همسر مشکلات دارن بعضیا به شدت نظر ...

دقیقا بعضیاشون از سر بچگی و ناپختگی و بعضیا هم از سر بدجنسی 

ولی شنونده باید عاقل باشه. 

بعضی نظرات هم از زبان یه دختر 14 ساله هست😂

تازه با کمک کردن منت سرشون گذاشته میشه و اینطور که معلومه اینا حالیشون میشه احترام گذاشتنمن بخدا کاف ...

عزیزم محبت کسی رو‌نمیخام نه میخام محبت کنم نه محبت ببینم اخه مگه زووور 

خوب چرا قدرشون رو نمیدونی ؟؟.خودت اعتراف کردی چرا شاخ و شونه میکشی زندگیتو نمیکنی

چرا باید رایگان بدم بشینن؟؟خونه خودمه دلم میخاد مث هکه مردم اجاره بدم پولشو باهاش سفر برم طلا بخرم شما مگه به خواهر برادرتون خونه مفتی میدین؟؟؟

عزیزم محبت کسی رو‌نمیخام نه میخام محبت کنم نه محبت ببینم اخه مگه زووور

ببین اصلا مهم نیستی ها 

ولی میگم خیلی مغروری (عذرخواهی میکنم حقیقته)

ی روزی چوب این کارتو میخوری اونوقت فقط منتظری یکی بهت محبت کنه

از تایپکت میرم عزیزم

امیدوارم راه درستو پیدا کنی

ببین اصلا مهم نیستی ها ولی میگم خیلی مغروری (عذرخواهی میکنم حقیقته)ی روزی چوب این کارتو میخوری اونوق ...

خانواده خودمو دارم برام بسه محبت خواهرشوهر برادرشوهر اگه بدون دلیل بود اره ولی اینا یک هزارم کمک های منم نمیشه

دقیقا بعضیاشون از سر بچگی و ناپختگی و بعضیا هم از سر بدجنسی ولی شنونده باید عاقل باشه. بعضی نظرات هم ...

خوندی استارتر چی نوشته 

میگه مهریم دو تا آپارتمانه رسممونه 

خوب حالا رسمتون به نفع تو شده 

آپارتمانتم که زیر گوشته چرا زندگیتو نمیکنی 

هزاران دختر تو این جامعه با چهارده تا سکه مهریه هم نمیتونن عروس بشن چرا به جای شکر خدا برای رسم خوبی که دارین ساز مخالف میزنی 

خوندی استارتر چی نوشته میگه مهریم دو تا آپارتمانه رسممونه خوب حالا رسمتون به نفع تو شده آپارتمانتم ک ...

چون پدرمم وضع مالیش توپ بوده اگه اینم شوهرم نمیشد بقیه خاستگارامم همین بودن شوهرم با اطلاع همه این موارد منو خاسته چرا باید ممنونش باشم؟؟؟

خانواده خودمو دارم برام بسه محبت خواهرشوهر برادرشوهر اگه بدون دلیل بود اره ولی اینا یک هزارم کمک های ...

از جیب خودت کمک کردی یا با پول شوهرت ؟؟

مثلا از پدرت پول گرفتی به خواهر شوهرت کمک کردی ؟؟؟