2777
2789
عنوان

دخترم نمیتونه راه بره😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2357 بازدید | 117 پست
ای وااای😢امروز بردمش پیش متخصص گلوشو نکا کرد گفت ویروس گرفته

ابشالا تاقردا صحیح و سلامت شه ببخش من از بس این دختره رو دیدم‌ترسیدم ،واسه بچه خودمم خیلی حساس شدم اگه نگرانت کردم ببخش گلم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا نگرانش میکنین طفلیو؟ یه نوع بیماری ویروسیه

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

نمی‌دونم دکتر گفت اگه تا سه روز خوب نشه اسمشو گفتا یادم نیس گفت از پا شروع میشه سینه رو درگیر می‌کنه ...

صدقه بنداز و آیت الکرسی بخون نترس احتمالا ی جور درد رماتیسم هست منم تقریبا همچین چیزی بود بستری شدم و با دارو خوب شدم 

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....

اچ ام افه .( دست پا دهن میتونی سرچ بزنی.) خیلی بچه ها گرفتن الان . زودی خوب میشه ایشالا . دوره اش 10 روزه گاهی کمتر

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

آخه دکتر بهم گفت تا۴۸ساعت دیدی بدتر شده باید آزمایش بده بعدم‌بستری😭😭

اره عزیز بستری میکنن تحت نظر باشه . ایشالا علايمش بهبود پیدا میکنه تا اون موقع. همونجور که سرماخوردگی عاملش ویروسیه، اینم ویروسیه. کهیر داره رو پوستش؟