2777
2789
عنوان

مهریه تروخدا نامزدیم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 126 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقا دم باباش گرم ..... من باشم داماد بخواد نه طلا بخره نه سکه مهریه بزنه نه عروسی نه عقدی خودشو و ...

بله خب چه دختر چه پسر برای خودش تلاش میکنه‌ خونواده هاشونم‌همینطور ولی عروسی مفتی و عروس پولی هر دوش زشنه نه فقط عروس مفتی..منم فکر میکنم عروسی گرفتن طلا خریدن و مهریه کردن بر حسب عرف و سطح خونواده ها و دختر پسر باید باشه..ولی منم عروسی که نیومده سه دونگ خونه بخواد‌ رو جرواجر میکنم ..منظورم اسی نبست مخاطبم شمایی

بله خب چه دختر چه پسر برای خودش تلاش میکنه‌ خونواده هاشونم‌همینطور ولی عروسی مفتی و عروس پولی هر دوش ...

دختر و پسر برای خودش تلاش می‌کنه پس معنی زندگی مشترک نفهمیدی 

خب منم مادرشوهری مثل شمارو جر وار جر میکنم

تو قوطی گوز میکنم درمی‌آورم 

در توان مالی خانواده ها باشه شمایی که نمیتونی چند مثقال طلا بخری یا یک عقد ساده بگیری دیگه عروسیت چیه ؟؟

مفتی مفتی عروس بیارید میخواید فردا پس فردا هزار نیش طعنه کنایه هم به عروس بزنید  بعد برای دختر خودتون عروسی عقد طلا آنچنانی و مهریه و شش دنگ خونه بدون جهاز هم میخواید 

دختر و پسر برای خودش تلاش می‌کنه پس معنی زندگی مشترک نفهمیدی خب منم مادرشوهری مثل شمارو جر وار جر می ...

ما عروسی که نقل زبونش گوز باشه نمیگیریم ما با خانواده ایم با خانواده میگیریم ..ضمنا من مادرشوهر نیستم سنمم نمیخوره ولی اونی که تربیتت کرده خیلی قبلتر تو رو از لحاظ اخلاقی جرواجر کرده ..من نظرمو گفتم مثل گوز ناغاقل پریدی وسط حرف من گه اضافه میخوری که تربیت نداشته ت رو به رخ بکشی؟؟؟ ریدم تو اون عروسی که عروسش گوزویی مثل تو باشه..هزار گرم طلا اویزون گه باشه اخرش دوباره گهه تو رو چه به طلا؟؟؟؟

قرار نیست به نام اسی بشه زندگی مشترک نصف نصف...بد گفته؟؟ شما خودت متاهلی اینکه همسرتون تو همههه ...

دقیقاالان جانم دختراخیلی از دختر ادزد شدن وفقط به مردا به چشم گاوصندوق وعابر بانک نگاه میکنن وکلاعقده ایی که توخونه باباشون نتونستن تامین کنن خونه شوهر میخوان تامین کنن به نطرم همون سکه کافیه لازم نیس یه خونه بشه به نام خانم اطرافم دیدم خانمایی که خونه به مشون شده بعد اچه بلاهایی سر شوهرشون میارن من که ۷ودم اعتمادنمیکنم 

ما عروسی که نقل زبونش گوز باشه نمیگیریم ما با خانواده ایم با خانواده میگیریم ..ضمنا من مادرشوهر نیست ...

ترا خدا از اول تا آخر حرفش گه گه بود بعد اینجا گوز گوز ادب و تربیت هم می‌کنه 

از اول تا آخرش گوز گوز می‌کنه بعد میگه خانواده 

خانواده این شکلی رو باید رید سیفونم کشید روش کسی سگشو  به خانواده طمع کار و بی فرهنگ و فحاشی مثل شما نمی‌ده 

ریدم دهن اونی که مثلاً میخواست تربیت کنه 

نظرت گفتی کوری نمیدونی اینجا سایت عمومی عین گوه ناغافل نظر میدی گوه خوری خانواده عروس می‌کنی ؟!  میخوای نظر ندن گوه میخوری کامنت میزاری ک پیرزن حسود حالا گوه خوری منو خانوادمم می‌کنی امثال شما فتنه ها فردا گوه خوری خانواده عروس میکنن جر و بحث دعوا درست میکنن 

ریدم دهن اون خانواده که تو گوه خوری  عروسشونی ی مشت گوه رفتن تشکیل می دن فتنه و فساط جر دعوا کنی 

آخی برات طلا نخریدن چون گوه مثل تو لایق ندیدن عقده شوهر کردن داشتی راست میگی آخه تو گوه رو چه به طلا ؟؟

خودشون میدونستن چه گوه خوری فتنه فساط گر هستی که محل سگ بخت ندادن ریدن بهت گوز بهت ندادن حالا اینجا میخوای از دل بقیه درآری گوه خوری پلشت 

کمتر تو کامنت ها گوه خوری منو و خانوادم بکن 

عروسی شوهر کردنی که مثل عقب مونده ریدنی بی فرهنگ مثل تو باشه بدرد گوه عقب مونده ای مثل خودت میخوره فحاش پلشت بی خانواده 

گمشو گوهتو بخور 

ترا خدا از اول تا آخر حرفش گه گه بود بعد اینجا گوز گوز ادب و تربیت هم می‌کنه از اول تا آخرش گوز گوز ...

اینا رو تو مستراح نوشتی احتمالا😅😅حالت تهوع گرفتم از خط اول سر صبحی🤣بوی نوشته هات تا اینجا اومد😂😂😂این مقاله ای که در باب شخصیتت نشستی قکر کردی کسی تا اخر میخونه؟؟؟؟؟😂😂😂😂ادامه بده بشین چهار پنج صفحه دیگه بنویس سرگرم شی عقده هات یادت بره😁😁 طلا و مهریه و خونه به همچین دختری بدیم؟؟؟؟آییی گوزززززززز تا ندیممممممم....تو مستراح شویی نهایتا بهتم میاد😄

چه ربطی داره میگه یا نصف خونه رو بنامش بزنه یا طلا که همه پسرا برا زناشونون میخرن

همه طلا رو میخرن ولی ربطش اینه که هیچکس به اندازه پول نصف یه خونه اول ازدواج برای زنش طلا نمیخره اینو خوده اسی هم اعتراف کرده صفحات قبلی

همه طلا رو میخرن ولی ربطش اینه که هیچکس به اندازه پول نصف یه خونه اول ازدواج برای زنش طلا نمیخره این ...

طرف ما که همه ۲ یا ۳ دونگ خونه تو مهریه طرف میزنن بعدم خونه دارن و میگن از کدوم خونه،، این هیچ فرقی با خونه به نام زدن نمیکنه

خودشون از اول گفتن طلاهارو كامل میدن۲۰مثقال بود برا همین اومدن رو۱۵ مثقالبعدشم گفتن دیگ عروسیم نمیگی ...

یعنی اگه مثل اون کلیپه النگوهای طلای زرد رو با روبان قرمز از گردنت آویزون کنن با عزت میشی؟همون ۱۵مثقالت فوقش یه دونه سرویس میشه با دوتا انگشتر مگه یه مثقال چند گرمه؟

طرف ما که همه ۲ یا ۳ دونگ خونه تو مهریه طرف میزنن بعدم خونه دارن و میگن از کدوم خونه،، این هیچ فرقی ...

خب دیگه خدارو شکر طرف شما همه مولتی میلیاردرن و خودشون حق انتخاب از خونه های مختلفشون رو به طرف عروس میدن 

خدایا این همه عزت رو از هموطنانم مگیر بلند بگین آمین🤲

خب دیگه خدارو شکر طرف شما همه مولتی میلیاردرن و خودشون حق انتخاب از خونه های مختلفشون رو به طرف عروس ...

میخوام بگم شرایط هر کسی و خانواده ای فرق میکنه نمیشه شرایط خودمون رو برا کسی دیگه ای در نظر بگیریم