2777
2789
عنوان

مهریه تروخدا نامزدیم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 126 پست
یعنی اگه مثل اون کلیپه النگوهای طلای زرد رو با روبان قرمز از گردنت آویزون کنن با عزت میشی؟همون ۱۵مثق ...

نه عزیزم من خودمم عزتم ب طلا نمیدونم

ولی واقعا بدون عروسی و بدون طلا بری سرخونه زندگیت منظقیه؟!

میگن میخوایم خونه بگیریم درک کن

خب عزیزم توی این خونه ک قراره بگیرن ارزوهای من پولای من طلاهای منم توشه

واقعا حقم نیس خونه رو بزنه ب نامم؟!

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزم من خودمم عزتم ب طلا نمیدونمولی واقعا بدون عروسی و بدون طلا بری سرخونه زندگیت منظقیه؟!میگن م ...

نمیدونم والا شوهرمن دوطبقه خونه ساخته بود گفت دستم خالیه نمیتونم عروسی بگیرم فقط برام یه سرویس ظریف گرفت و خونه رو هم نزده بنامم کاش اونموقع با تاپیک تو مواجه میشدم 😂 بابام با هزینه خودش برام یه حنابندون گرفت همین 

نمیدونم والا شوهرمن دوطبقه خونه ساخته بود گفت دستم خالیه نمیتونم عروسی بگیرم فقط برام یه سرویس ظریف ...

عزیزم راضی هستی

کاش منم بابام تو فکر نبود

الان زندگیم رو هواس

بابام میخواد بهم بزنه

نامزدم از اونور استرس وارد میکنه

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
عزیزم راضی هستیکاش منم بابام تو فکر نبودالان زندگیم رو هواسبابام میخواد بهم بزنهنامزدم از اونور استر ...

چرا باید راضی نباشم ؟مگه تنها زنیکه خونه بنامش نیست منم که زندگیم با بقیه زنها فرق داشته باشه ؟بیشتر خانومها اینجا خونه بنامشون نیستابیشتریاشون کلاس میزارن و اونیکیه اینجا میگن نیستن اینجارو بعنوان سرگرمی نگاه کن نه واقعیت😊

عزیزم راضی هستیکاش منم بابام تو فکر نبودالان زندگیم رو هواسبابام میخواد بهم بزنهنامزدم از اونور استر ...

پدرشوهرتکه گفته عقد میگیره برات خب اون عقد رو مفصل بگیر و لباس عروس بپوش

درضمن ازمن به تو نصیحت عروسی آنچنانی هم بگیری ملت بازم یه ایرادی بهش میگیرن

پدرشوهرتکه گفته عقد میگیره برات خب اون عقد رو مفصل بگیر و لباس عروس بپوشدرضمن ازمن به تو نصیحت عروسی ...

عزیزم نامزدیمون بهم خورد