2777
2789
عنوان

خودکشی

417 بازدید | 64 پست

من عرضشو ندارم😑الان یه مدته تا نصفه راهو میرم ولی تا تهش نمیرم فقطم چون میگن اون دنیا میری جهنم کاش مسلمون نبودم اونوقت نمیفهمیدم همچین چیزی هست راحت کارو تموم میکزدم

چون من واقعا دیگ خسته شدم بدم میاد بچه مردمو ک رفته تیزهو شان میزنن سرم بابا مگ من چمه باز امشب دوباره میخوام امتحان کنم ولی مطمئنم باز نمیمیرم🫤😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی خودکشی راهه بهتریه تا درس خوندنو موفق شدن؟؟؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
به نظرم تو که عرضه زندگی نداری همون خودتو بکشی بهترهزندگی کردن عرضه میخواد مث اینکه تو نداری

من عرضه زندگی دارم ولی ادماش نمیزارن منم مث بقیه ادما میخوام زندگیم عادی باشه تو هیچی  نمیدونی لطفا اینجوری نگو

من میخونم ولی نمیشه تا پارسال معدلم بیست کسی رو دستم نمیومد معروف بودم تو مدرسه یهو رسیدم به 12

منم یسال از ۱۹اومدم۱۷چون دوستام بد بودن

جداشدم ازشون ترم بعد دوباره شدم۱۹/۵

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

راه های بهتری هم هست 

چون اول خودتو دوست نداری هجمه های دیکران روت اثر میزاره 

اول ببین تواناییهات جیه اونا رو بولدش کن بعد همون پدر مادر بهت افتخار میکنند 

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید