2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 64 پست
عزیزم همه توی ی بازه از زندگیشون استرس و سرکوب درسی رو دارن ک بعدها بهش میخندنکار پدر مادرت اصلا درس ...

ممنون عزیزم 🥰🥰🥰

میشه اگ سوال فیزیک داشتم یوقت ازت بپرسم🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم 🥰🥰🥰میشه اگ سوال فیزیک داشتم یوقت ازت بپرسم🙂

بمن دایرکت بده کمکت کنم 

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
تو خثدت خودتو میخواهی؟؟؟ چرا میخواهی تز دیکرات ارزش بگیری خودت باید به خودت ارزش بدی

حس میکنم بی ارزشم هیچ سوده هم تو این دنیا نه برا خودم نه کسی نه؟ هیچی ندارم

حس میکنم بی ارزشم هیچ سوده هم تو این دنیا نه برا خودم نه کسی نه؟ هیچی ندارم

چون خودت باخته میبینی در صورتی که اینطور نیست

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
ممنون عزیزم 🥰🥰🥰میشه اگ سوال فیزیک داشتم یوقت ازت بپرسم🙂

آره عزیزم هرچی داشتی بپرس مشکلی نیست

اگه اینجا واست سخته خصوصی پیام بده ک شمارشو بدم توی تلگرام یا برنامه دیگه ازم بپرس

ببین همین الان چند نفر اومدن کمکت پس با ارزشی برای ادما

اونی که قدر ترو نمیدونه خودش احساس. بی ارزشی داره 

میخواد دیگران هم بی ارزش کنه حتی پدرمادر باشن

خستم خسته

ریشه خستگی هات پیدا کن کن 

روح ما مثل پوست پیازه  هی لایه لایه است و هر لایه ای یه احساسیه که خودشون با خستگی تنبلی بی حال نمایان میکنه

خستگی نشانه شکستهای زیاده که ریشه در ترسهامون داره ترس از شکست داری

تجربه ی نزدیک به مرگ شخصی که خودکشی کرده بود:

https://tv4.ir/content/293366

امام‌حسین(ع): مهدی ما در عصر خودش مظلوم است،تا میتوانید درباره ایشان سخن بگویید و قلم فرسایی کنید،بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره اش نوشت و گفت.‌  منبع: صحیفه مهدیه،ص۵۲