من عرضشو ندارم😑الان یه مدته تا نصفه راهو میرم ولی تا تهش نمیرم فقطم چون میگن اون دنیا میری جهنم کاش مسلمون نبودم اونوقت نمیفهمیدم همچین چیزی هست راحت کارو تموم میکزدم
چون من واقعا دیگ خسته شدم بدم میاد بچه مردمو ک رفته تیزهو شان میزنن سرم بابا مگ من چمه باز امشب دوباره میخوام امتحان کنم ولی مطمئنم باز نمیمیرم🫤😐
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
حس میکنم بی ارزشم هیچ سوده هم تو این دنیا نه برا خودم نه کسی نه؟ هیچی ندارم
چون خودت باخته میبینی در صورتی که اینطور نیست
از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
ببین همین الان چند نفر اومدن کمکت پس با ارزشی برای ادما
اونی که قدر ترو نمیدونه خودش احساس. بی ارزشی داره
میخواد دیگران هم بی ارزش کنه حتی پدرمادر باشن
روح ما مثل پوست پیازه هی لایه لایه است و هر لایه ای یه احساسیه که خودشون با خستگی تنبلی بی حال نمایان میکنه
خستگی نشانه شکستهای زیاده که ریشه در ترسهامون داره ترس از شکست داری
امامحسین(ع): مهدی ما در عصر خودش مظلوم است،تا میتوانید درباره ایشان سخن بگویید و قلم فرسایی کنید،بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره اش نوشت و گفت. منبع: صحیفه مهدیه،ص۵۲