2777
2789
عنوان

ارتباط من با زنداداشم 🤐🤐لطفا بیاین نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 32 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باهاش بد نباش ولی خوبم نباش یه فرد معمولی باش خودش کم کم میبینه تحت هیچ شرایطی بد نمیشی و خودتی به پ ...

همینکارو میکنم تو این چهار سال حتی یکبارم بی احترامی نکردم حتی به برادرم هم نگفتم که زنش دروغگو هست سپردم به زمان

انقد بدم میاد از این عروسایی که میوفتن تو ی خانواده فقط میخوان فتنه درست کنن

خودمون یکیشو داریم همه جا دعوا میندازه

من‌از‌بیگانگان‌هرگز‌ننالم!که‌‌بامن‌هرچه‌کرد‌آن‌آشنا‌کرد.....
منم زنداداشم همینه خیر نبینه از بس داداش منو پر کرده که اصلا نمیاد نمیدونم چی عایدشون میشه نخود هر ا ...

آره واقعا بالاخره هر کسی قبل ازدواج خانواده داره و ملی روابط دیگه وقتی میان دوس دارن همه چی رو از ریشه بکنن خدا به قلبشون آرامش بده بدبختی اینجاست خودشون رو خیلی خوب و آروم نشون میدن 🙈

توام بی محلی کن .مث خودشون باش

من همیشه محترمانه و سرد برخورد میکنم چون چند بار اون اوایل پیش قدم شدم و برادرم حتی جواب سلامم رو نداد و طرف زنش رو گرفت منم ببخیال شدم بعدها اونا خولستن روابط رو از سر بگیرن دیگه من اجازه ندادم الان هم روابطمون محترمانه ست اما سرد دلم خیلی وقتا تنگ میشه 

همینکارو میکنم تو این چهار سال حتی یکبارم بی احترامی نکردم حتی به برادرم هم نگفتم که زنش دروغگو هست ...

پیام بعدیت بعد از پیام خودم خوندم

به همین رفتارت ادامه بده گله کردن بگو نه همه چی خوبه مگه میشه کسی داداششو دوست نداشته باشه اونم زنشه و برام محترمه خلاصه از این جوابای کلیشه ای 

کم کم به رفتار شما عادت میکنن و خودشون تلاش میکنن واسه بهتر شدن یا عادی بودن 

اینا رو مشاور به من گفت وقتی اوایل ازدواجم با خواهر خودم همچین مسائلی داشتم 

البته واسه من خواهرم بود الان خیلی خوبیم ولی من باز احتیاط میکنم و اونقدر صمیمی نمیشم یعنی هر چی هست دیگه بین خودم و خواهرمه هرچی میخواد شوهرمم صمیمی بشه من واردش نمیکنم

واااا چه مسخرهمن اصلا دخالتی توی دعواهای شوهرم با خانواده ش نمیکنم با اینکه خیلی وقتا جدی میشهبه نظر ...

اونا الان اومدن سراغم اما من دلم اصلا صاف نمیشه چون یه بحث به شدت بی ارزش رو به شدددددت بزرگ جلوه دادن و منو گناهکار ،و بعدها زنداداشم برای اینکه دروغ هاش و فریبکاری هاش لو نره باهام قطع رابطه کرد اما من هرگز اینها رو به برادرم نگفتم چون دوست نداشتم زندگیشون خراب بشه 

من همیشه محترمانه و سرد برخورد میکنم چون چند بار اون اوایل پیش قدم شدم و برادرم حتی جواب سلامم رو ند ...

نه به سرد بودن ادامه بده 

این رابطه ای که زنداداش بین بردار و خواهر دخالت میکنه اتیشو تند تر میکنه فایده نداره 

دور و دوستی 

به همین رفتارت ادامه بده 

پیش قدمم نشو هرگز 

تا یاد بگیره جایگاهش کجاس 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

اونا الان اومدن سراغم اما من دلم اصلا صاف نمیشه چون یه بحث به شدت بی ارزش رو به شدددددت بزرگ جلوه دا ...

اشکال ندارره به خاطر داداشتم که شده ببخش دلتو صاف کن اما دیگه مراقب رفتارت با زن داداشت باش زیادی صمیمی نشو

پیام بعدیت بعد از پیام خودم خوندمبه همین رفتارت ادامه بده گله کردن بگو نه همه چی خوبه مگه میشه کسی د ...

منم همین جورم محترمانه و دور اما خب یه وقتایی یادم میاد دلم میسوزه برای خودم من خیلی تلاش کردم بهم برسن و خیلی سعی کردم اون اوایل مراسم عقد و همه چی عالی باشه اونحوری که عروسمون دلش میخواد اما نگو همه ی لینا یه دروغ بزرگ بوده برای اینکه خرش از پل بگذره البته بعدها خودشون فهمیدن خیلی اشتباه کردن اما من دیگه اون آدم سابق نمیشم 

نه به سرد بودن ادامه بده این رابطه ای که زنداداش بین بردار و خواهر دخالت میکنه اتیشو تند تر میکنه فا ...

بله درسته منم معتقدم وقتی آذم ها باطنشون رو نشون میدن تو موقعیت های دیگه هم میتونن پلید باشن بهتره ازشون فاصله گرفت 

اشکال ندارره به خاطر داداشتم که شده ببخش دلتو صاف کن اما دیگه مراقب رفتارت با زن داداشت باش زیادی صم ...

برادرم خودشون اونموقع طرف همسرشون رو جرفتن یه وقتایی خنده م میگیره از کاراشون یعنی به هر کی میگم میخنده میگه همین ؟!از این بحث هایی بود که خواهر برادرا روزی صد بار میکنن و اصلا انقدر کش دادن نمیخواست حتی با همدستی هم منو از محل کارم اخراج کردن و من مدتی بیکار شدم و هیلی فشار روم بود پس جایی برای برگشت به کذشته نیست