2777
2789
عنوان

همسرم میخواد یخچال جهیزیه مو بده به مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 77 پست
بندازم دور راضی ترمهیچ خیری ازشون ندیدم که هیچهر بدی فکرشو کنی کردن گوشی همسرمو قایم کرده بود تو عقد ...

در مرور کردن گذشته؛شمارا هیچ خیری نیست😉

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
میخوای چیکار کنی یخچال کهنه رو حالا ک انقد اذیتت کردن یخچالیو که استفاده کردی کهنه شده رو بده بهشون ...

چرا باید نو بدیم بهشون🤐

مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر ای ندونم بکاری دل شوهرت رونشکن واین مسئله روبزرگ وحل نشدنی نکن وتخم کینه رو تودل شوهرت نکار

به شوهرت بگو فقط بخاطر تورضای خدا اینکاررومیکنم وتوهم بخاطر من به خانواده ت بگو رفتارشون رو خوب کننداین گله گذاری ها وشکایت ها وکینه اززندگی مون دوربشه تا زندگی بی دردسر وتوام باآسایش داشته باشیم 

دخترگلم من مثل مادرت هستم وتجربه زندگی مشترکم بیشتر ازشماست گوش کن 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
درسته به شرطی که گذشته تکرار نشهنه اینا که مدام رو دور تکرارن

خب دوست عزیز شما نمیخوای بدی،دیک چرا اومدی نظر می‌پرسی😀

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
بندازم دور راضی ترمهیچ خیری ازشون ندیدم که هیچهر بدی فکرشو کنی کردن گوشی همسرمو قایم کرده بود تو عقد ...

پس تصمیمتو گرفتی دیگه. نظرسنجی برای چی گذاشتی. ما کار درست رو گفتیم. حالا شما مختاری هر کاری دوس دارین انجام بدی. نده خوب.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بخاطر ای ندونم بکاری دل شوهرت رونشکن واین مسئله روبزرگ وحل نشدنی نکن وتخم کینه رو تودل شوهرت نکاربه ...

به شوهرش هم نباید بگه به خاطر رضای خدا. یه یخچال کهنه منت گذاشتن نداره به خدا.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
شما بهخاطر همسرت قبول کنحتمن چند بار به همسرت بگوبخاطر تو قبول کردم نه چیز دیگهکه تو خوشحال بشی

اگه خواستم قبول کنم حتما اینا رو میگم بهش🥰

اگه خواستم قبول کنم حتما اینا رو میگم بهش🥰

خوب نباید بگی. میخای خارو ذلیلش کنی یا منت بزاری؟ 

عزیزم حتما یخچالو بهشون بده. بخوای بفروشی فوقش چند تومن دستتو بگیره ارزششو داره به نظرت؟ که هم همسرت ...

درست میگی

منطقی و بدون جانبداری فک کنی حرف شما کاملا درسته

ولی دوست دارم دلم خنک شه😂

به عنوان ادمی ک همه وسایل زندگیشو عوض کرد قبلیا داد مادرشوهرم و مادر شوهرم چایی رو ازجولو من برمیداره میزاره جولو جاریم جاری ک چنگ زد گردنبندو از گردن مادرشوهرم گفت این مال منه میگم بنداز اشغالی ولی نده اون فکر میکنه وظیفته به اینجور ادمها ه چی کم محلی کنی جوابه 

فردا ک بدی از گوشه کنار میشنوی یا گفته عروسم ولخرجه ببین یخچال سالم اورده اینجا یا بگن خرابه از دروغ یا بگن زنه کثیف بوده یخچال کثیف ما تمیزش کردیم 

منکه پشت دستمو داغ کردم 

عروس هرچی سلیطه تر و پروتر عزیزتر

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
دقیقا. منم همین کار رو کردم. اگر میدونی داره این و نگه دار برای خودت. ابلیمو، ابغوره اینجور چیزا رو ...

اره اینم میشه