2777
2789
عنوان

همسرم میخواد یخچال جهیزیه مو بده به مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 77 پست
درست میگیمنطقی و بدون جانبداری فک کنی حرف شما کاملا درستهولی دوست دارم دلم خنک شه😂

من به شدت به این جمله معتقدم. تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیایانت دهد باز. البته بدون منت😂😂

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اینم میشه

یخچالو بزار تو انباری 

یا تو اتاقی ک زیاد رفتو امد نمیکنی اقایون اصولا کلی خرید میکنن 

میوه های زیاد بزار توش 

تابستون سیب زمینی پیاز بزار دیر خراب میشه 

سبزی خشک اینا بزار سبز میمونه 

حبوبات یا حتی برنج بزار شپش نزنه خواهر ی اتاقم یخچال باشه بازم لازمه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
بخاطر ای ندونم بکاری دل شوهرت رونشکن واین مسئله روبزرگ وحل نشدنی نکن وتخم کینه رو تودل شوهرت نکاربه ...

ممنون از وقتی که گذاشتید🥰 حرفتون کاملا درسته

ولی باورتون نمیشه هر کدوم از اعضای خونواده ش به نوبه ی خودش آزارم داده و بی احترامی کرده

فک کن اینقد اذیتم کردن که برادرش خیلی بد مریض شد از من و خونواده م حلالیت میگرفتن میگفتن تقاص ظلمی که به شما کردیم

اولین باره دارم درموردشون حرف میزنم همه کاراشون اومده جلو چشمم🥲

مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚
نمیگم نو بده میگم خداروشکر. شوهرت نگفته برا مادرم یخچال نو ببریم به همون کهنه قانع شده😐😂

😂😂 فکرشو کن اگه اینو میگفت

ممنون از وقتی که گذاشتید🥰 حرفتون کاملا درستهولی باورتون نمیشه هر کدوم از اعضای خونواده ش به نوبه ی ...

چقدر بد هستند 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
دیگه بستگی به اعتقادات داره.من معتقدم بخشنده باش تا خدا بهت ببخشه.همبشه هم جواب گرفتم.به خدا چند روز ...

خدا انشااله سلامتی و برکت بهتون بده

منم همسرم کمک حالشون هست هیچوقتم منعش نمیکنم

ولی از پول بابام دوست ندارم بدم

من هرچیی عوض کردم قبلیا رو دادم مادرشوهرم قالی بخاری میز ناهار خوری و ... وقتی همسرت برات یدونه جادا ...

خب عزیزم بستگی به رابطتون داره

من هرچیی عوض کردم قبلیا رو دادم مادرشوهرم قالی بخاری میز ناهار خوری و ... وقتی همسرت برات یدونه جادا ...

ببین مسئله من اصلا قسمت مالیش نیست بقولا یخچال دست دوم مگه چقد می ارزه 

ولی دلم باهاشون صاف نیس

ممنون از وقتی که گذاشتید🥰 حرفتون کاملا درستهولی باورتون نمیشه هر کدوم از اعضای خونواده ش به نوبه ی ...

میدونم حق داری من شایدامروزیه مادرشوهرباشم ولی قبل ش عروس بودم وتمام حرفهای ترا خودم تجربه کردم ولی تجربه من چهل ساله ست سعی کن بیخیال این حرفها باشی بخدا اونا زندگی شون میکنندفقط این بزرگ کردن حرفها وحرکات آنها باعث میشه فکرت وذکرت همش مشغول باشه ودرصدد انتقام جویی واین مسائل باشی وبعدا به خودت میآیی میبینی هیچ لذتی اززندگی ت نبردی وفقط درجنگ وجدال بودی آرامش رو به بابیخیالی به خودت وزندگی ت هدیه بده وبخاطر مسائل پوچ خودت وشوهرت روعذاب نده وزندگی روبه دهان خودت تلخ نکن 

حرفهای من فقط یه نصیحت ووصیت مادرانه ست گوش کن عزیزم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
به عنوان ادمی ک همه وسایل زندگیشو عوض کرد قبلیا داد مادرشوهرم و مادر شوهرم چایی رو ازجولو من برمیدار ...

اینا دقیقا همون چیزاییه که خودمم دارم بهش فک میکنم

من به شدت به این جمله معتقدم. تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیایانت دهد باز. البته بدون من ...

منم آدم بی راهی نیستم باورکن

ولی تو کل این سالها حتی وقتی به ظاهر خوب بودن هم داشتن کلک میزدن و دروغ میگفتن بهم 

من نظرم اینه مومن از یه سوراخ نباید دوبار گزیده شه

میدونی قبلا گوشیمم عوض کردم دادم بهشون هر دفعه منو دیدن کلی عیب و ایراد زو گوشیه گذاشتن