2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زد گفت برا مامانش گل خریده دارم دغ میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 35 پست
خب چرا اینو انتخاب کردی

چون موقع دوستی فرق داشت تا ازدواج کرد اخلاقش عوض شد.

من بهش یاد دادم ب مامانش محبت کنه اون بلد نبود.اصلا مامانش میگفت قبل ازدواج با تو با من حرف نمیزد. حالا هر شب یک ربع تلفن میزنه مامانش.کی یادش داد؟ من خررررر

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه مشکل اینه من جای خودمو ندارم. من پشمم نیستم!همیشه برام سوال بود مادر شوهر ک حسودی نداره.ولی شوهر ...

عزیزم شاید شما حساس شدی مردا کلا بی احساسن نباید درگیر رفتاراشون بشی 

خداجونم شکرت🦋

چندمه؟

۱۴

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
از دعوا و قهرت‌میترسه؟

نه بابا قهر جرئن ندارم بکنم وگرنه اون دوبله قهر میکنه

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

خودت به شوهرت یاد دادی برا مادرش گل بخره .الآنم خودت به شوهرت یاد بده برات گل و کادو بخره .امسال اگه ...

اینقدر از نظرتون خوشم اومد ک اسکرین گرفتم ک داشته باشمش همیشه

احسنت ب شما

تو رفتی و دلم غمین شد قرین آه آتشین شد .از آن شبی که برنگشتی.. جهان چه شادی آفرین بود به چشم من غم آفرین شد...

این همه حساسیت برا چیه.

ب شوهرم گفتم پروفایل برا روز مادر بزاره. مطمعنم مونده بود برا من بزاره یا مادرش. ک راحتش کردم.

بهترین کادو هم برا مادرش بخره. من نمیخوام چیزی‌ . هیچییی. تا بتونه بهترین کادو رو برا مادرش بخره.

جایگاه مادر خیلیییی خاصه. ب نظرم از همسر بالاتره.

البته ن هر مادری. مادر واقعی.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 

حس بدی هست دو سال پیش شوهر منم برای مادرا هدیه داد برا من تبریک هم نگفت بهش گفتم گفت به تو باید پسرت بگه خب 😐😐گفتن روز زنم هست ها مثلا برگشت گفت من خبر نداشتم فکر میکردم فقط روز مادره با این که سال پیشش تبریک گفته بود

و منی ک به شوهرم پیام دادم روز مادره برا مامانت چی بخریم نکنه کار اشتباهی کردم

اگه محبت محبت میکنه نه ولی اگه مثل شوهر من گاوه چرا