2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زد گفت برا مامانش گل خریده دارم دغ میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 35 پست
خودت به شوهرت یاد دادی برا مادرش گل بخره .الآنم خودت به شوهرت یاد بده برات گل و کادو بخره .امسال اگه ...

عزیزم ۷ ساله بهش میگم فک کردی سال اول زندگیمونه؟ آدم گاو گاوه دیگه خدا جوابشو بده ک دل منو شکست

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

و منی ک به شوهرم پیام دادم روز مادره برا مامانت چی بخریم نکنه کار اشتباهی کردم

من پریروز به شوهرم گفتم پس فردا روز مادره چی می‌خریم 

گفت نمی‌دونم هنوز 

امروزم اصلا هیچی نگفتم 

هر چی برای مادر خودش بخره برای مادر منم باید بخره 

دخترم دنیامه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ۷ ساله بهش میگم فک کردی سال اول زندگیمونه؟ آدم گاو گاوه دیگه خدا جوابشو بده ک دل منو شکست

این دیگه درست بشو نیس 

روز مرد توام تبریکی یا کادویی میگیری براش؟

دخترم دنیامه
این دیگه درست بشو نیس روز مرد توام تبریکی یا کادویی میگیری براش؟

قبلا میگرفتم الان نه! بره بمیره ازش متنفرم مرتیکه اشغال منو گول زد بعد ازدواج فقط باهام دعوا و قهر و فحش.

من به محبت نیار دارم انقدر به خیانت فکر کردم ولی بخاطر خدا اینکارو نکردم

شرایط طلاقم ندارم

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

این همه حساسیت برا چیه. ب شوهرم گفتم پروفایل برا روز مادر بزاره. مطمعنم مونده بود برا من بزاره یا ما ...

خودتو لایق گرفتن هدیه و محبت بدون 

توام جایگاه خاصی داری

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)