2777
2789
عنوان

رژیم تعیین جنسیت

171 بازدید | 34 پست

سلام خانما من میخوام اقدام به بارداری کنم یه دختر دارم این یکی رو میخوام اول سالم باشه بعدش اگه شد پسر 

حالا دکتر رفتم آزمایش هم دادم سالمم فقط سونو که دادم فولیکول کمتر از ۸ داشتم 

پریودیامم نامنظم 

شما تجربه ای دارین که به اشتراک بذارین ممنونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا اصلا اصلا به رژیم برای جنسیت باور نداشته باشه 

برو سراغ روش های مطمئن تر

من میگفتم برام مهم نیست زیاد حالا چند درصد احتمال جنسیت پسر بره بالا 

رژیم گرفتم باز دختر شد 

ولی بعد اینکه دختر شد فهمیدم اشتباه کردم که فکر کردم جنسیتش مهم نیست واقعا مهمه

وقتی اطرافیانت تحقیرت کردن میفهمی من چی میگم

مقصر هم همسر خسیس و نادونم بود دلش نیومد خرج کنه گفت چه اشکال بزار باز دختر شه مگه چی میشه

ولی واقعا رفتار بقیه داغونم کرد هیچ ذوقی برا بچم ندارم🥲🥲🥲

اصلا اصلا اصلا به رژیم برای جنسیت باور نداشته باشه برو سراغ روش های مطمئن ترمن میگفتم برام مهم نیست ...

مشکل از خودته واقعا

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
عزیزم چند وقت رژیم بودین ؟تنها راه مطمئنش ivfدیگه

۳ ماه رژیم کامل مرتب دقیق

شوهرم اصلا راضی به روش هایی که پول زیاد خرج کنیم نبود 

خودمم اون موقع زیاد برام مهم نبود اخه دخترمو خیلی دوست داشتم گفتم‌نهایتا دختر بشه  مثل اولی چیز خاصی نیست

ولی رفتار بقیه نظرمو عوض کرد 

الان خیلی ناراحتم 

میخوام بدونم رژیم تاثیری داره برای جنسیت

رژیم شاید فقط برا قلیایی کردن محیط رحم ات خوب باشه ولی ممکنه شوهرت اسپرم اش قو ی نباشه به هردوتون بستگی داره.اگه خیلی برات مهمه تحت نظر پزشک باش چون با سونو و زمان آزادسازی تخمکت میتونی شانستو بالاتر ببری

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂