2777
2789
عنوان

رژیم تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 39 پست
اصلا به حرف بقیه اهمیت نده مهم خودتی و همسرت که بااین موضوع کناراومدین

برا خودمون اصلا مهم نبود

ولی الان جفتمونو سرد کردن 

همسرم هیچی نمیگه ها 

ولی من واقعا دلسردم اصلا ذوقی ندارم نمی تونم شاد باشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جوابشونو بده بعدشم عزیز من دختر خوب کی فردا رو دیده؟راصی هستی بچه بیمار داشته باشی؟یا فردا چ میدونی ...

خدا حفطشون کنه

خدا کنه بچه های منم سالم باشن از بس ناراحتم 

میگم نکنه این دومی مشکلی داشته باشه انقدر نگرانم😔

واقعا توام دو تا دختر داری؟؟اولی چند سالشه؟؟

بله ۵سالو نیمه

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
خدا حفطشون کنهخدا کنه بچه های منم سالم باشن از بس ناراحتم میگم نکنه این دومی مشکلی داشته باشه انقدر ...

برو یه ساعت بشین تو بیمارستان ببین طرف جوری برا حامله شدن خودشو ب اب و اتیش میزنه همه بلایی سر خودش میاره تا خدا بچه بهش بده اونوقت تو ناشکری

برو خدا رو صب تا شب شکر کن

هیچم ناراحت نباش

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
خدا حفظشون کنه همین دو تا دختر رو داری؟

ممنون همچنین بله

کسی بهت متلکی چیزی نگفت ؟؟

نه اصلا بگن هم اندازه جو برام ارزشی نداره