2777
2789
عنوان

رژیم تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 38 پست

خواهر من یه دختر داشت میخواست دومی پسر بشه ،یعنی شوهرش دوست داشت بعد در کمال ناباوری باردار شد...چون قبلش ک رفته بود دکتر گفته بود فولیکول هات خیلی ضعیفن و  احتمال بارداریت خیلی کمه و شوهرش هم تست اسپرم داد تا اسپرم پسر رو بردارن دو بار آزمایش داد اما اسپرم پسر نبود😐  اینا ام نامید شدن دیگه کلا بیخیال بچه شدن ...بعد چند ماه باردار شد 🌚من می‌خندیدم میگفتم تعیین جنسیت لازم نیست معلومه دختره اما پسر شد😅

چرا😒😒😒😒

اطرافیانو چیکار داری خدایی

چیزی خدا برات در نظر گرفته از همه بهتره ناشکر نباش دختر

خودتو بسپار دست خدا نه حرفای چرته دیگران

فکرتو عوض کن لطفا

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقد بیشعورن چطوری تحقیرت کردن؟

اولا هیچ کس تبریک که نگفت 

حالا تبریک نخواستم نصفیشون اصلا به روی خودشون نیاوردن

انگار اصلا نمیدونن در حالی که میدونستن و هر جا مینشستن میگفتن شنیدین فلانی باز دختر بارداره چندین بار به گوشم رسید همین حرف رو پیش غریبه ها همسایه ها اشناهای دور و نزدیک گفتن  و نقل اول مجلسشون این موضوع بود ولی من که پیششون بودم اصلا به رو خودشون نمی اوردن که ما خبر داریم تو بارداری

یا مثلا یکیشون برگشت بهم گفت حس میکنم شوهرت خیلی ناراحته باز دختر شده 

گفتم اون اصلا براش مهم نیست فقط بچه دوست داره به جنسیت اهمیت نمیده گفت ولی قشنگ معلومه ناراحته مطمئن باش مجبوری باز بچه بیاری تا وقتی پسر شه 

انقدر از این رفتارا دیدم واقعا دلم شکست 

الان انقدر پشیمونم چرا برا جنسیتش تلاش نکردم 

هیچی ذوق ندارم بخدا 🥲🥲🥲

اطرافیانو چیکار داری خداییچیزی خدا برات در نظر گرفته از همه بهتره ناشکر نباش دخترخودتو بسپار دست خدا ...

خوشبحالت 

وقتی اینو میگی یعنی خدا تا الان خیلی هواتو داشته

من ندیدم خدا برام خوب بخواد 

وقتی تو چشات نگاه کنن بگن اخی شوهرت خیلی ناراحته بچه ات دختر شده باز دلتو از بچه تو شکمت زده میکنن میفهمی چی میگم 

اولا هیچ کس تبریک که نگفت حالا تبریک نخواستم نصفیشون اصلا به روی خودشون نیاوردنانگار اصلا نمیدونن در ...

عزیزم خیلی برای خودت سخت نگیر ادما همیشه حرف میزنن چه خوب باشه چه بد مهم سلامتی که خدا بهت بچه ی سالم داده نگران نباش دوباره اقدام کن این بار ivf انجام بده 

وای چقدر اینجور آدم‌ها بیشعور و بی فرهنگ هستن

اونا ذاتشون همینه ولی اصل مطلب خداست که راضیه به ناراحتی من😭

دور و ورشون همه یا بچه اول یا دومشون پسر بوده فقط من شدم نقل مجلسشون

اول زیاد برام مهم نبود دختر باشه یا پسر ولی بعد که این رفتارا رو دیدم فهمیدم خدا چقدر سنگ دل بوده بین این همه ادم فقط من دو تا دختر پشت سر هم دارم معلومه این رفتارا رو میکنن 

عزیزم خیلی برای خودت سخت نگیر ادما همیشه حرف میزنن چه خوب باشه چه بد مهم سلامتی که خدا بهت بچه ی سال ...

وای اصلا نمی تونم به بچه بعدی فکر کنم 

بعدم با این شوهر نادون خسیس که من دارم ای وی اف؟

اونا ذاتشون همینه ولی اصل مطلب خداست که راضیه به ناراحتی من😭دور و ورشون همه یا بچه اول یا دومشون پس ...

منم خانواده ی خودم و خانواده ی شوهرم همش میگن یه داداش واسه دخترت بیار 

یعنی همه منتظرن دومی پسر بشه 

منم شوهرم مثل شوهر شما یکم خسیسه میگه هزینه ivfزیاده 

منم خانواده ی خودم و خانواده ی شوهرم همش میگن یه داداش واسه دخترت بیار یعنی همه منتظرن دومی پسر بشه ...

اصلا تا روش مطمئنی انتخاب نکردی اقدام نکن 

حتی اگه برا خودت جنسیت مهم نیست

منم همش میگفتن یه پسر بیار جدی نگرفتم وقتی دختر شد واقعا دیدم رفتارشون اتیش میزنه 

حاضرم برگردم عقب بجز دختر اولم بچه دیگه ای نداشته باشم ولی دختر دوممو باردار نشم که کارم شبو روز گریه باشه

الان هزینه ای وی اف چقده؟

خوشبحالت وقتی اینو میگی یعنی خدا تا الان خیلی هواتو داشتهمن ندیدم خدا برام خوب بخواد وقتی تو چشات نگ ...

جوابشونو بده بعدشم 

عزیز من دختر خوب کی فردا رو دیده؟

راصی هستی بچه بیمار داشته باشی؟یا فردا چ میدونی خدا پسر بهت داد ازت گرفت

به این چیزا فک کنی میفهمی ک حرف دیگران فقط به درد زندگی خودشون میخوره

اونا اگر بلدن زندگی خودشونو درست کنن متاسفانه تو زندگی خودشون موندن

با بچه هات عشق و حال کن خداروشکر کن

مطمئنم تو یه نقطه از زندگی به حرفم میرسی

به خودت به دخترای گلت برس بذا همونایی ک میگفتن دختر فلانه بیساره چشماشون در بیاد

من دختر دومم ۴روره دنیا اومده

اگر صبح تا شب شب تا صبح شکر گذار خدا باشم باز کمه

این چرتو پرتارم از سرت بریز دور دختر خوب

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚