2777
2789
عنوان

جای من بودین چکار میکردین اگه آنقدر تهمت میزدن بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 83 پست
شما تاپیک زده بودی قبول کنم یا نه؟ بعد فرداش نامزدش ماشین زد به نامت این دوتا هیچ جوره بهم نمیخوره. ...

دقیقا کسی که نامزد داره نمیاد تاپیک بزنه راجع به خواستگارش دیگه رد میکنه میره ایشون دنبال پربازدیدی هست به هر نحو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی یه نفر شما رو نشون کرده و شما قبول کردین نشون رو دیگه بهش تعهد داری حق نداری بعدش خاستگار راه ب ...

بخدا اینقدر که این ماله کشید رو حرفاش وتاپیکاش که به خودم وعقلم دارم شک میکنم 

توضیحاتش درهمین حده اصلا متوجه نیست ماچی میگیم فقط توضیح الکی میده درمورد تاپیک عروسیشم هیچی نمیگه که شخصا خودش نوشته عروسیم بوده اونم یجور ماله میکشه که میگی حتما اشتباه خوندم ودیدم

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
من پای حرفم موندم و جوابم به اونا منفی بود فقط فقط برای اینکه در پدرم نشکونم قبول کردم بیان از من نپ ...

بابات نمیگه اون‌ماشین تو پارکینگو کدوم پسری داده بهت؟ بعد میگه حالا بزار این همکار منم بیاد خواستگاری ببینیم چی نیشه🤣🤣🤣🤣

بخدا اینقدر که این ماله کشید رو حرفاش وتاپیکاش که به خودم وعقلم دارم شک میکنم توضیحاتش درهمین حده اص ...

عزیزم گفتم که زوال عقل داره 😂 فکر کن بابات میدونه نامزدت بهت ماشین داده بعد خواستگار راه میده خون بعد تو هم میای تو نینی سایت تاپیک میزنی که خواستگار رو قبول کنی یا نه 🤣🤣🤣

استاتر مگه مجبوری هر بار تاپیک میزنی بیشتر گندش در میاد بابا ول کن دیگه. منم یه ساله یه آقایی خاستگا ...

فکر میکنم فقط دنبال حاشیه هست دوست داره پربازدیدی رو وگرنه عقلم قبول نمیکنه اینهمه تاپیک پشت سرهم واسه توجیح کردن خودش 

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
عزیزم تو که عقب ماندگی ذهنی داری هزار با. کاربرا برات توضیح دادن اسم تو باید تو قسمت خریدار باشه نه ...

اصلا متوجه حرفایی که بهش میزنین نمیشه اینو ازاونجایی فهمیدم که شما چیز دیگه ای میگین اون یه چیز دیگه جواب میده ازدیشبم منم خنگ کرده این دختر

عزیزم گفتم که زوال عقل داره 😂 فکر کن بابات میدونه نامزدت بهت ماشین داده بعد خواستگار راه میده خون ب ...

هنگ به ولا باجواب دادناش

ادم تو مجازی هم از دست و زبون بعضیا در امان نیست من تو متن پخمه یا نخبه تو وبلاگم همین مساله رو توضیح دادم بهرحال مواظب ادمای عقده ای و سمی باش

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

خب اینجا عقده و کمبوداشونو باید خالی کنن دیگهمن صبح تو یه تاپیک بودم درمورد نفقه که تو عقد تعلق میگی ...

سال تولدم گذاشتم اسمم بود بازم دست گرفتن 

آخه مگه چی گفتم ک انگ امیزنن میگن اسکولی 

میگم ۲۳ سالم کامل نیس طرف دعوا داره میگه چرا ماشین به اسم نامزدت بوده دروغ میگی میگم خریده به نامش بوده بعد رفتیم تعویض سند سند زده به نام من تا دلت بخواد توهین کردن سند ک واقعیه میگن عکس از تو گوگول گرفتی 

شاخم در اومده از این همه سوالای مسخره 

حالا سنم ول کردن چسبیدن به اینکه چرا تاپیک خاستگاری گذاشتی میگم جواب منفی دادم بهشون و نظر خواهی کردم همین بازم میان بددهنی میکنن میگن اسکول 

بابات نمیگه اون‌ماشین تو پارکینگو کدوم پسری داده بهت؟ بعد میگه حالا بزار این همکار منم بیاد خواستگار ...

دیدن ک نامزدم با بقیه فرق دارن پای حرف و قولشون هستن و عمل میکنن به حرف شون تاحالا ندیدی مگه تا خانواده ها توافق کنند و پدر منم راضی بشه و برن دنبال کار و این چیزا زمان ببره؟

پس چرا راه دادی؟ مگه خودت نامزد نداشتی؟

جدی نبود خوب شرایطش 

مشکل داری چرا زبون نمی‌فهمی فقط میای شر درست کنی مشکل روحی روانی داری؟ میگم یک سال بحث داشتیم ک خانواده اونا و من موافقت کنن و شرایط ازدواج و عقد فراهم بشه 

انگ بی عفتی برین به بقیه بزنین هربار میام توضیح بدم ک نه ارتباط داشتم با این خاستگارا نه میشناسمشون شخصا و جوابم منفی بوده میاین و من خانواده ام زیر سوال میبرین یکم شخصیت داشته باشین چی گیرتون میاد از این همه بازجویی 

سند ماشین بود ک گذاشتم سن بهانه کردین ک گفتم شنیون هم گفتم ک من عروس نیستم و عروسی نکردم و میخواستم بگم شبیه این مدل شنیونم باشه آنقدرشایعه درست نکنین 

باید چی بگم دیگ

جدی نبود خوب شرایطش مشکل داری چرا زبون نمی‌فهمی فقط میای شر درست کنی مشکل روحی روانی داری؟ میگم یک س ...

یه جای حرفات دروغه و با هم جور در نمیاد خودتو خسته نکن. یه جا گفتی خیلی وقته نشون کردم آدم نشون کرده خاستگار نمیاد خونش چه جوابش مثبت باشه چه منفی. دیگه هم منو ریپ نزن حوصله دروغ ندارم اگه فقط حرف من بود یه چیزی کل کاربرا نظرشون همینه موفق باشی