2777
2789
عنوان

جای من بودین چکار میکردین اگه آنقدر تهمت میزدن بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 83 پست
آدم درست میگم اسم و صحبتش اومد ولی من ندیدشون چون فقط میگفتم نامزدم دوست دارم مهندس ک گفتم جوابم منف ...

وقتی یه نفر شما رو نشون کرده و شما قبول کردین نشون رو دیگه بهش تعهد داری حق نداری بعدش خاستگار راه بدی خونت تازه یادمه اونجا میگفتی میرم کنگان باهاش زندگی میکنم با این که حقوقش 12تومنه و خونه و ماشین نداره و قدش 10سانت ازت کوتاه‌تره بعد دقیق 4روز بعدش این تاپیکو زدی ما که هیچ خودت خدایی چه فکری در مورد خودت میکنی؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما وقتی نشون کرده باشی و قول و قرار عروسی گذاشته باشی هر شب خاستگار راه میدی؟ این طبیعیه؟

نه اصلا 

من یکماه نشده بود عقد کردم کسی نمیدونست

یکی از فامیلامون به بابام زنگ زده بود اجازه بگیره برا خواستگاری بابامم گفت دخترم نامزد کرده خیلیم ناراحت شده بودن

اصلا به من نگفتن تا همین چند وقت پیش داشتیم شوخی میکردیم و بحث خواستگار و اینا بود گفتن فلانی میخواستت گفتیم دیر اومدی دخترمونو دادیم رفت😐🤣

متاهل🩷🍃
شما تاپیک زده بودی قبول کنم یا نه؟ بعد فرداش نامزدش ماشین زد به نامت این دوتا هیچ جوره بهم نمیخوره. ...

قبول ن ک ر د م فهمیدی؟ بابا وقتی اسم نامزدم آوردم نگفتم که مهنده یا دکتره چون ردشون کردم اینجا نظر خواهی کردم نامزدم حسابدارن یک سال فقط اومدن رفتن تا خانواده موافقت کردند رسمی بکنم همه چیز چون خونه باید میگرفتن ماشین هم همینطور کار هم باید پیدا میکردن مگه خمره رنگ ریزی هست ک وقتی تاپیک خاستگاری میزنم یعنی جوابم مثبته نظر خواهی کردم گفتمم که جوابم منفی هست و نگفتم ک مثبته

احه از خوشی نگفتم بحث درامد بود گقتم اقا انقدهچنااااان حمله کردن ک گفتم اقا هرچی شما بگیدمغز فقیر هی ...

🤣😐

من شوهرم دوتا شغل داره 

هرکدومشون به مراتب از اون یکی بهتر

بعد تو فامیل حرف میشه میخوان سکته کنن غریبه ها که جای خود دارن

متاهل🩷🍃
🤣😐من شوهرم دوتا شغل داره هرکدومشون به مراتب از اون یکی بهتربعد تو فامیل حرف میشه میخوان سکته کنن غ ...

من حالا ب فامیل خودم ک کار ندارم رفت و امد نداریم

ولی فامیل همسرم همشون وضعشون خوبه بد نیس

ولی معزم قبول نمیکنه

مثلا پدرشوهرم ماه پیش۷۰۰میلیون داد خواهدزادش سیسمونی خوب بخره از ترکیه تازه دلارم داد بهش

یا همسر خودم ۵۰۰تومن داد شوهرخاله ش عمل قلب کنه

من مغزم درد میگیره هنوز

میگم چرا من ازین دایی ها نداشتم

تورو سننه؟

وقتی یه نفر شما رو نشون کرده و شما قبول کردین نشون رو دیگه بهش تعهد داری حق نداری بعدش خاستگار راه ب ...

من پای حرفم موندم و جوابم به اونا منفی بود فقط فقط برای اینکه در پدرم نشکونم قبول کردم بیان از من نپرسیدن ک موافقی بیان با نه واقعا هم نظر خواهی کردم اینجا ایشون چون مهندس بودن پدرم ایشون دوست داشت تا حالا نشده خودت یکی بخوای و خانواده ات بگن ما یکی دیگ رو قبول داریم ؟ 

من حالا ب فامیل خودم ک کار ندارم رفت و امد نداریمولی فامیل همسرم همشون وضعشون خوبه بد نیسولی معزم قب ...

🤣🤣🤣

الهی عزیزم

تنشون سلامت باشه

من هم فامیلای خودم هم همسرم متقابلا وضعشون از لحاظ مالی و اجتماعی یکسانه

منتها حسودن نه تنها نسبت ب من کلا برا خودشونم همینجورین دوس ندارن یکی از خودشون بالاتر باشه

متاهل🩷🍃

استاتر مگه مجبوری هر بار تاپیک میزنی بیشتر گندش در میاد بابا ول کن دیگه. منم یه ساله یه آقایی خاستگارمه و در حال آشنایی هستم همه کار برام کرده و اونو نامزدم میدونم حتی به خودم اجازه نمیدم تو صورت کسی نگاه میکنم چون احساس میکنم بهش تعهد دارم به قول شما هزار بارم خواسته ماشین برام بخره خودم قبول نکردم گفتم تا رسمی نشیم اجازه نمیدم حالا شما خاستگار راه میدی و تدارک میبینی؟ خب اگه اون پسر عمران به دلت می‌نشست و خوب بود تکلیف این بدبخت چی میشد؟ یه کم رو خودت کار کن این همه کاربر بی دلیل که باهات بحث نمیکنن یه کم خجالت خوبه

استاتر مگه مجبوری هر بار تاپیک میزنی بیشتر گندش در میاد بابا ول کن دیگه. منم یه ساله یه آقایی خاستگا ...

میگم من اصلا دوستش نداشتم مهندسی رو چرا وقتی ک دوست نداشتم اون و قبول کنم ؟

من میگم جوابم منفی بود میگی خاستگار راه نمی‌دادی اینجا فقط نظر خواهی کردم همین

جوابت منفی نبود اومدی کلی نظر خواستی از کاربر ها اونا گفتن خوب نیست شمام بی خیال شدی. به نظر خودت دختری که نشون کرده چرا باید خاستگار بیاد خونش؟